fredag 19 oktober 2018

Psykolog østerbro

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer.


Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.

Maila eller ring och boka in en samtalstid! Spara upp till i Österbro. Missa inte chansen, boka nu! Klik på et af navnene til venstre, hvis du vil vide, hvad den pågældende psykolog især beskæftiger sig med.


Du er også hjertelig velkommen til at ringe til os for at høre nærmere. Vi gør, hvad vi kan, for at undgå ventelister. Ulla Burmeister, Østerbro , København.


Jeg har særlige kompencer til at hjælpe dig.

Min psykologpraksis ligger centralt i lyse lokaler på Østerbro , Klinikken ved Søerne i København. Jeg har en videreuddannelse i parterapi. København (læs om behandlingsområder her) Er du ramt af stress? STOR ERFARING MED KOGNITIV TERAPI Jeg har års erfaring som kognitiv psykolog – har en 2-årig klinisk efteruddannelse i kognitiv terapi.


Privatpraktiserende og arbejds-og organisationspsykologer i København, Aarhus osv. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Her kan du læse om dine muligheder for at finde en privatpraktiserende psykolog i København.


På vores oversigt finder du psykologer med klinik på bl. Nørrebro eller i Indre by. Autoriseret psykolog , Klinisk psykolog , Specialist og supervisor i psykoterapi.

Ulrichsens Klinik på Østerbro er en privat psykiatri og psykologi klinik. Selvom vi er beliggende i København, har vi stadig mange kunder fra Syd- og Nordsjælland. Vi tager dog imod kunder fra hele Danmark. Såfremt behandlingen tilpasses den enkeltes ønsker, behov og individuelle vedligeholdende forhol trækker på den bedste tilgængelige forskning, og udføres af en psykolog med erfaring inden for lignende problemstillinger, er der tale om evidensbaseret praksis, som gennemgående viser den bedste behandlingseffekt.


Vi bruger tid og ressourcer på at udvikle os fagligt og personligt, både som gruppe og individuelt. Huset har et fælles værdigrundlag. I Praksis for Kognitiv Terapi tilbyder vi terapi til voksne, unge og par samt forløb til pårørende.


Vi udbyder desuden kurser, foredrag og supervision. Jeg er erfaren, autoriseret psykolog , der arbejder såvel som klinisk psykolog (børn – unge -voksne) og som erhvervspsykolog. Kognitiv Adfærdsterapi og Coaching og EMDR (krise- og traumeteknik) samt Hypnoterapi.


Har videreuddannelse i bl. Hvis du ankommer uden for receptionens åbningsti bedes du aftale din adgang til huset med din psykolog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg