fredag 12 oktober 2018

Dekorplast betong

Dekorplast betong

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att fixa i hemmet. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala betongföretag. Gör möbler och inredning persoliga med dekorplast ! Med dekorationsplast från d-c-fix kombinerar du enkelt perfekt funktion med en tilltalande design.


Dekorplast betong

Detta är inte av märket FIXPIX som vår andra dekorplast , utan vårt eget tryck som vi tagit fram på efterfrågan från er kunder. Denna dekorplast är självhäftande. För underlag med mer slitage, se vår kategori med Golvvinyl. Självhäftande mönstrad dekorplast Avellino Betong.


Rutor och instruktioner på baksidan. Eventuella vek på sidorna kan förekomma. Färgen kan variera då det är svårt att återspegla exakta färgnyans i bilder. Vid köp över meter (Metervara) skickar vi allt i en rulle. Den är heltäckande och tål.


Vårt eget sortiment av självhäftande dekorplast för golv. Smidig och enkel att montera! Vi har två olika sorters golvvinyl i denna kategori. Högkvalitativ dekorplast.


Upptäck vår dekorplast med fantastiska egenskaper. Vi har genom åren provat på många olika märken av dekorplast , och till slut valt ut den här tack vare dess höga kvalitet. Du kommer att älska den! Dekorplast gör det enkelt att piffa upp miljöer på egen hand. Man kan fästa den på så väl väggar som dörrar, fönster, kakel och så vidare.


Dessutom reduceras värmestrålningen i rummet och skyddar för skadlig UV-strålning. I HORNBACHs webbshop hittar du självhäftande plast i olika färger, motiv och mönster. Det finns allt ifrån dekorplast som ser ut som sten, marmorfolie, dekorplast trä, spegelfolie till kakeldekor i marockansk stil. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Vinylen fäster enkelt på släta ytor och kan användas för att förnya bokhyllor, luckor eller andra möbler.


Kontrollera din e-postadress. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Då kan dekorplast vara något för dig! Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ!


Dekorplast betong

Kontakta plast för inomhusbruk som kan användas för skydd eller som dekor på släta ytor. Folien pinnar på grund av dess elektrostatiska egenskaper utan lim, och det är därför lätt att sätta upp och ta ner igen. Klä om brickan och pappersförvararen (nedan), eller varför inte sätta dekorplasten på (sko)kartonger – nu behöver du inte gömma undan dem längre utan kan låta stå framme som en del i inredningen. Inredningsinspiration Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarna på påsen, sedan är det bara att gjuta på!


Det är billigt och enkelt att välja dekorplast när man vill göra om hemma. Vi säljer plastfolie på rulle och sen kan du klippa ut önskade bitar ur den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg