fredag 5 oktober 2018

Comviq autobetalning

Behöver du hjälp med din faktura? Hittar du den inte, hur betalar du fakturan lättast, och hur får du e-faktura? Vi svarar på dessa och alla andra frågor. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. På Comviq kan du beställa abonnemang och kontantkort.


Comviq autobetalning

Med kontantkort från Comviq ringer du billigt, håller koll. En film som förklarar hur du skaffar autobetalning till ditt abonnemang. Har du frågor till kundservice så når du oss via chatt och telefon.


Comviq är mobiloperatören som pressar priserna. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden.


Du som kund hos Comviq ringer alltid kostnadsfritt till Comviqs kundservice. Oavsett var i världen du befinner dig. Mejla till kundservice Snabbast hjälp får du alltid om du kontaktar oss via chatt eller telefon.


Välj vilka e-fakturor du vill ska betalas automatiskt. Comviq lämna ut mitt telefonnummer till… Comviq har lämnad ut mitt telefonnummer till vem som helst trots jag vill ha det hemligt ! Nu har MrKoll mitt telefonummer publicerad till vem som helst! Trots att ni lovat så många gånger att ni ska ordna upp med MrKoll! Beställ abonnemang och köp en billig mobiltelefon med seniorrabatt för dig som är över 55.


Comviq autobetalning

Med Fastpris från Comviq får du koll på mobilkostnaderna! Autobetalning är en förlängning av e-faktura. Du får en e-faktura men istället för att själv logga in och godkänna den så kan du aktivera autobetalning , som alltså självmant godkänner e-fakturan du får.


Fördelen med detta är ju att du får hem en faktura, något du oftast inte får på autogiro. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Comviq använder sig av Tele2s och Telenors mobilnät som använder sig av 4G-, 3G och 2G-teknik. Om du bara vill se aktuella erbjudanden från Comviq surfa in på deras hemsida. Med möjligheten att fylla på sitt kontantkort både online och hos småbutiker runt om i hela Sverige behöver du aldrig oroa dig för att inte ha täckning för dina samtal eller SMS.


Du hittar nya telefoner från Apple, Samsung och Huawei till mycket förmånliga priser. Comviq säljer mobiltelefoner med mobilabonnemang från de största mobiltillverkarna. Kontaktuppgifter finns. Galaxy Shar en helt otrolig kamera som låter dig ta kanonbilder i alla lägen och spela in videoklipp i slowmotion.


Köp din från Comviq idag. Autogiro passar bra för återkommande räkningar som till exempel hyran och försäkringar. Genom att Comviq nu lanserat möjligheten att koppla kontokort till mobilabonnemang kan man erbjuda kunder abonnemang utan kreditprövning och faktura.


Comviq autobetalning

Betala dina räkningar enkelt! Det innebär att det är enklare än någonsin att bli och vara abonnemangskund hos Comviq.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg