fredag 26 oktober 2018

Mallorca barnvänligt hotell

Mallorca barnvänligt hotell

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på hotell. Missa inte chansen, boka nu!


Det finns många alternativ för både de yngre och lite äldre barnen att göra. Barnfamiljerna väljer något av våra populära Sunwing Resorts eller Family Garden- hotell. I Alcudia är det stor fokus på barnfamiljer, men det finns även hotell med åldersgräns för par som vill ha en lite lugnare semester. I Alcudia stad finns det lite mer traditionella och genuina hotell i området kring gamla stan. Alldeles vid stranden i den lilla orten Cala d Ór ligger fyrstjärniga Inturotel Cala Esmeralda.


Poolområdet är stort och har utsikt över stranden. Nedan kommer jag nämna några av de bästa hotellen barnvänliga. Här finns en flera kilometer lång sandstrand i en bukt. Vi toppar med vårt eget Sunwing Alcudia Beach direkt på stranden, men vi kan också locka med ett stort antal barnvänliga Family Garden- hotell som också passar när du reser med familjen.


Mallorca barnvänligt hotell

Självklart kan du bo bra även när du reser utan barn. Välj något av våra Prime Select- hotell som har en åldersgräns på respektive år. Mallorca har några utmärkta hotell för barn. Använd kartan för att hitta hotell i det område i som du föredrar.


Här kan man konsten att laga mat! Det mallorkinska köket hör till de bästa i Spanien och på våra All Inclusive- hotell kan du välja och vraka bland bufféerna där det bjuds på såväl typiskt spanska som internationella rätter. Familjevänligt hotell erbjuder ett varierat program för den lilla fritid och arbete med kvalificerad personal. Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Läs mer och boka idag. Stranden är bre långgrund och milslång. Kortfattat kan jag varm rekommendera hotellet och de hade jättefina pooler och en fantastisk all inclusive. På hotellet finns det hela fem restauranger med olika teman, en coffee shop vid stranden och flera take away-barer som har öppet från morgon till kväll. Familjer som vill ha lite plats att rå om sig själva på rummet trivs på detta hotell med pool och all inclusive.


Barnvänligt och rymliga rum. Det är promenadavstånd till fin sandstrand och alla rum har havsutsikt. Bekvämt och praktiskt med precis det du behöver. Hotell BQ Alcudia Sunvillage har en familjär atmosfär och ligger en kort bit från stranden. Handduksservice mot deposition.


Barnklubb i hotellets regi. Underhållning vissa kvällar. Det här är rena paradiset för barn som gillar sol och bad. I Alcudia finns lekparker, vattenland och en långgrund strand utan vågor.


Rewards och samla bonusnätter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg