tisdag 9 oktober 2018

Skorstensrör till kamin

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Stort utbud av skorstensfria kaminer. Köp idag med snabb leverans hem till dörren. WeGot är den förmånliga möbelbutiken på nätet, med fokus på pris, service och kvalitet.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.

Vi är Europas största webbutik specialiserad på rökrör och skorstensrör. Hos oss har du en garanti för god kvalitet och skorstenar till ett lågt pris. Vi ger dig råd innan du köper din skorsten, och om något blir fel: Då löser vi det!


Vi har ett brett sortiment av olika vedkaminer till mycket bra priser,. Lägg till i varukorgen Mer. Lämplig för temperaturer upp till 6° grader.


Köp produkter för skorsten och skorstensrenovering till lågt pris! Vi har insatsrör, glidgjutningsmassa, kaminrör och tillbehör för skorsten och renovering. Står eldstaden nära en skorstensstock kan oisolerade rör användas för att ansluta till den.

Om avståndet 5mm hålls till närmaste brännbart material går det också bra att initialt använda sig av osiolerade rör för att sedan gå över till isolerade skorstensrör vid tak- eller väggenomföring. När kan du hitta rökrör som passar just din spis eller kamin. Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Beställ enkelt på vår hemsida!


Ta gärna fram din husritning och planlösningen för att få en snabb överblick hur huset egentligen ser ut. Har du ingen murstock i huset bör du tänka på att skorstensröret kommer ut på taket rakt ovanför kaminen. Kamin med helisolerad vinklad skorsten. Skorstenen är monterad genom yttervägg och längs fasaden och genom taket. Fristående vinkelmodul bakom kaminen.


Rakt upp från kaminen. På andra våningen har en annan färg valts på skorstensröret. Vi ställer höga kvalitetskrav i alla led och kaminerna kvalitetskontrolleras innan de lämnar fabriken i Markaryd.


Våra kaminer har Effektiv förbränning vilket gör att du kan elda med rent samvete på ett sätt som är bra både för miljön och din plånbok. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Eventuellt kan extra brandtätningsmassa och tätgarn behövas för att få en tät anslutning.


Skorstensrör SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vi tillverkar flexibla insatsrör, skorstensrör , skorstensslangar och tillbehör till alla skorstenar, för skorstensrenovering, skorstensreparation och ventilation. Perfekt för dig som ska renovera ditt hus, reparera din skorsten eller bygga nytt.


En kamin behöver luft för att fungera korrekt.

I nya, täta hus kan det finnas för lite förbränningsluft i rummet och kaminen behöver därför luft som tillförs på annat sätt. Detta kan ske genom en kanal i golvet, genom en yttervägg eller genom en skorsten med tilluftskanal. De flesta kan klara att installera en braskamin själv. Det följer oftast med monteringsanvisning när man köper sin kamin , och det enda man behöver ta hjälp med är en provtryckning när allt är installerat och klart.


Eldfast bruk är ett specialbruk som tål högre temperaturer än vad vanligt murbruk klarar. Användningsområden för eldfast bruk är: Fogning och murning av eldfast tegel i öppna spisar, Keramiska skorstensrör , kaminer och kakelugnar mm. Tänk på att det blir hett i rökgaskanalen från kaminen som går in i inmurningsstosen. Jag ska installera en kamin med modulskorsten och jag har frågor ang stegen osv. Jag kommer komma upp med skorstenen 110cm ifrån nock till cc skorsten.


Jag har en taklutning på ca grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg