fredag 26 oktober 2018

Hänga upp kastruller

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Varar enbart några dagar! De femtio populäraste kastrullerna. Grytor och kastruller för alla dina favoritrecept.


Från mustiga grytor till krämiga såser – våra grytor och kastruller gör det enklare för dig att laga god mat.

De är hållbara, håller en hög kvalitet och har smarta funktioner som exempelvis greppvänliga handtag. Häng upp en lång skena där alla redskap kan hänga på ra så är du ett steg närmare mot att bli en kreativ kock. Se bara till att höjden passar alla kockar i hushållet – annars finns det risk för bulor i huvudet och raseriutbrott à la kändiskock snarare än matlagning. Nu är det så att jag har planer på att utnyttja denna vägg till att hänga kastruller och stekpannor, dels för att det är smidigt och snyggt men också för att på ett effektivare sätt utnyttja köksutrymmet. Det jag funderar på är, en vitmålad vägg - pannor som åker upp och ner.


Det enda som faktiskt behövs för att du ska kunna hänga upp din favorit-stekpanna så att du har den nära till hands, är ju faktiskt en spik. Behöver du mer inspiration? I Houzz fotogalleri kan du söka bland miljontals bilder och spara ner dem i dina idéböcker.

Men de funkar lika bra inomhus. I Frankrike är det till exempel vanligt att hänga armeringsnät över köksön för att sedan kroka fast kastruller , durkslag och andra köksattiraljer i dem. Praktiskt och lättillgängligt. Här är en variant på den idén, där armeringsnätet har satts upp på väggen i stället.


I detta grytset från Fissler så följer där med grytor och en kastrull , grytorna har lock medans kastrullen ej behöver något. Storlekarna är liter, liter, liter, liter och sedan en liten kastrull på liter. Botten är extra tjock så att värmefördelningen blir bra, men också för att grytorna ska bevara värmen längre.


Köksutrymme är ofta begränsad. En lösning är att hänga grytor och pannor från taket. En pott rack är ett attraktivt alternativ för att hänga kastruller och stekpannor från ett tak. Rada upp dessa på väggen så att tillräckligt utrymme finns mellan varje platta hängare för att säkerställa att de kokkärl har tillräckligt med utrymme för att hänga utan att knacka annat ner varandra. Om du har en robust industriell galler i ditt kök, hänga kastruller och pannor från botten av hyllorna.


Det handlar helt enkelt ofta om vad som passar just din hjärna, vad du kan få den att hänga upp sig på och kräva mer av. Budskapet är att man inte ska hänga upp sig på småsaker utan uppskatta livet i sin helhet. Hon försöker låta bli att hänga upp sig på saker, stressar inte upp sig.


Bråket är inget att hänga upp sig över, jag vet eftersom jag stod bara en meter därifrån.

Men ju tjockare botten desto längre tid tar det att koka upp vatten. Kastruller i rostfritt stål är slitstarka men kan snabbt bli fula vilket visade sig i vårt test. Redan efter en uppkokning av ris hade alla rostfria kastruller fläckar i botten. Att koka upp vatten innan salt tillsätts kan vara ett sätt att undvika fläckar.


Pannan är gjuten i aluminium för bästa värmeledningsförmåga. Tack vare tjock botten med non-stick beläggning förhindrar den att bränna fast din mat. Greppvänligt handtag i rostfritt stål och en praktisk hängkrok som passar perfekt om du vill hänga upp pannan.


Stekpannan fungerar på alla typer av spishällar. Nu kan du på ett stilrent och praktiskt sätt bli kvitt detta problem genom att helt enkelt hänga upp det här redskapsstället på kastrullen och förvara dina köksredskap så att du har dom nära till hands under matlagningens heta stunder. Kaffepannor, stekpannor och kastruller i mycket hög kvalitet. Anpassade för lägerelden.


Ett flertal ha format handtag så det är lätt att hänga upp produkterna. Exempel: Du vill hänga upp hängmattan Bahia. Dess fulla längd är m. Minsta rekommenderade upphängningsavstånd är ca m. Då fäster du ett rep som är en dryg meter mellan respektive upphängningsögla och träd.


Hos oss hittar ni alla grytor och kastruller ni behöver till köket, vi har alla de mest kända varumärkena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg