onsdag 31 oktober 2018

Tak och väggslip

Byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hyra väggslip – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.

Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. På BAUHAUS hittar du ett sortiment av kvalitativa takslipar och väggslipar. Slipa väggar och tak med slipmaskiner från Metabo eller Mirka.


Tak- och väggslip med teleskopiskt skaft och LED-lampa. Fixa iordning i hemmet eller arbetsplatsen. Ett prisvärt – tillika självklart – tillbehör när det ska spacklas och målas! Traditionella roterande tak - och väggslipar väger ofta mycket och kräver en långt ifrån ergonomisk arbetsställning. Men nu lanserar Mirka smarta Leros, marknadens lättaste maskin som med revolutionerande teknik kommer förbättra vardagen för hantverkare.


Köp och sälj Jobb Hej, Lägg in din annons.

Med en väggslip eller takslip får du ett jämnt och snyggt slutresultat när du har spacklat ytor på väggar och tak. Maskinerna är ergonomiskt formade för att även jobb som tar längre tid ska kännas bekväma. Produkterna kan kopplas till dammsugare vilket ytterligare förenklar arbetet. Objekt som ryms i ett paket, max kubikmeter, maxvikt kg för privatpersoner.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Fantastiska Erbjudanden i Tak. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.


Kontrollera din e-postadress. Med teleskopskaft når du högt utan att behöva stå på stol eller stege. Denna väggslipmaskin är utrustad med en lång hals, m, som gör det möjligt att uppnå utmärkta resultat vid slipning av spackel på väggar och tak.


Slipmaskinen har st variabla sliphastigheter. Jag håller på och inreder min övervåning, och jag insåg ganska så snabbt att det inte skulle vara hållbart att kloss-slipa hela övervåningen. Den svarta Meec 710W, som är några hundra billigare känns lite billigare. Detta objekt säljes på uppdrag av ett uthyrningsföretag. Alla uthyrningsobjekt är funktionstestade efter varje uthyrningstillfälle.


Tak och väggslip Giraff FLEX Säljes i fungerande skick. Se bilder på detta objekt för mer info. Fabriksny väggslip till kampanjpris. Perfekt för slipning av väggar och tak.

Dammuppsamling funktion, kopplas till tex dammsugare. Väggslip SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg