torsdag 25 oktober 2018

Inspiration kök lantligt

Våra specialister hjälper dig att planera köket. Boka en kostnadsfri rådgivning! Smarta kök i alla prisklasser. Låt Epoq inspirera dig! Sista chansen på vår rea.

Se alla erbjudanden och köp här! Finn inspiration till ett nytt kök hos HTH. Anlita en expert, nytt kök i fyra enkla steg. Vi hjälper dig hela vägen.


Bli inspirerad och dela dina ideer med en av våra köksdesigners. Ett lantligt kök med pärlspont, mönstrade tapeter diskho i porslin och rustika möbler är vi många som drömmer om. Här finns underbar inspiration för lantköket, allt från modernt lantligt till torp-romantik.


Funderar du på ett kök i en lantlig stil?

Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för tren tradition och kvalitet. Med oss får du följa med in i Sveriges vackraste hem – och får massor med idéer och inspiration för ditt hem. Bilder från vårt lantliga kök. Har målat och målat det mesta nu förutom taket. Oavsett vilket kök du är ute efter hittar du köksinspirationen här.


Kolla in köksmöbler, vitvaror, material på arbetsbänkar och köksluckor, tapetnyheter för köket och all köksinredning du behöver. Här får du tipsen och inspirationen du behöver inför din köksrenovering, eller om du bara vill förändra detaljer i köket. Det lantliga eller traditionella köket upplevs ofta som lite gammaldags och romantiskt i sitt uttryck. Ett grått kök är klassiskt och elegant. Väljer du en grå färgskala i köket är det lätt att förändra accentfärgerna efter behag och säsong.


Lantligt kök med traditionella detaljer? Här är kök i olika gråa nyanser och olika stilar att inspireras av. Detta gör att många med fördel väljer kökstapeter med någon form av mönster. Kanske en diskret ruta, vackert småblommigt eller en randig, vågrät tapet över diskbänken är rätt för ditt hem. Du hittar mycket inspiration på vår hemsida och i våra sociala medier om du vill hitta den rätta känslan till ditt kök.


Spara en massa pengar här! Just när det kommer till lantligt kök är det ofta inrett helt vitt, vilket är ganska trist och tråkigt.

LÄS MER: lyxiga sittpuffar i sammet som rockar hemmet hårt. Köksluckor betyder också väldigt mycket för utseendet i ett lantligt kök och här kan man med fördel satsa på en variant som är snidad på ett klassiskt sätt. Många väljer köksluckor i vitt till ett lantligt kök och detta får samtidigt köket att kännas mycket ljusare än vid valet av en mörk variant.


Här kan ni inspireras av vackra kök från våra leverantörer. Skräddarsydda kompletta kök med måttillverkade skåpsstommar med montering alternativt luckbyten och bänkskivebyten. Börja resan till ditt nya kök.


Vi vill att du ska kunna skapa ditt kök , hemmets hjärta, exakt så snyggt och funktionellt som du önskar. Oavsett om du skagöra om och renovera köket , köpa nytt kök från grunden eller bara är ute efter ett kostnadsförslag så hjälper vi dig. Upptäck möjligheterna med IKEA kök. Att planera kök fordrar dock mer än idéer, det krävs kunskap för att skapa ett funktionsdugligt kök. Ofta är det de små detaljerna som förhöjer kökets karaktär.


I ett lantligt kök kan du använda pärlspont på väggarna för att få en extra lantlig känsla, använd också pärlspont på synliga sidor av skåp om du gillar denna stil. Takhöjden utnyttjas med höga skåp och kaklet är uppsatt omlott. Kök med luckan Hudson i svart rough ek, bänkskiva och ugn från Siemens, allt från Canadaköket.


Fällbar stol i plåt, Ikea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg