tisdag 30 oktober 2018

Grenuttag med usb

Grenuttag med usb

Elko dimmer med stabil teknik och modern design. En favorit hos de flesta elektriker. Använd en dimmer från Elko när du vill ha en trivsam nerdimmad belysning. Vi pris pressar förbrukningsmaterial till din restaurang och ger dig rätt pris direkt. Vi är Sveriges största leverantör av förbrukningsprodukter till restauranger.


Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Delbetala i upp till månader. Ladda telefonen och andra enheter via USB (max A). Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen.


Grenuttag med och utan brytare. Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Ladda mobilen samtidigt som du har uttag över för andra apparater.


Grenuttag med usb

Vitt grenuttag med strömbrytare! Detta 6-vägs grenuttag har tre EU (platta) uttag och tre Schuko (runda) uttag och passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, bordslampan eller annat valfritt föremål. Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag. Köp ett grenuttag fraktfritt online eller beställ och hämta i din närmaste Lagershop.


Mycket användbart om nån försöker prata med en lite hastigt så slipper man ta av sig lurarna. Endast använt appen en gång för att sätta upp allt, inte upplevt några problem med min Samsung S10e. I princip det jag vill ha.


Med hjälp av vår lampguide hittar du rätt lampa för ditt hem – Tingstad. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Kolla in vårt sortiment.


Välj emballage efter din image. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Inbyggd RGB-belysning - färger att välja mellan.


Med åsk- och överspänningsskyddade uttag. Med detta grenuttag stängs strömmen automatiskt av när det sker ett blixtnedslag eller en överbelastning. LED-indikator finns som visar att överspänningsskyddet är aktivt, ett bra skydd för dina elektroniska föremål.


Eluttaget är utrustat med tre stycken petsäkra och jordade uttag och en m lång förlängningssladd. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en.


USB -uttag (V, A totalt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg