tisdag 23 oktober 2018

Projektorfäste universal

Projektorfäste universal

Projektorfäste perfekt för hemmabion. Se utbudet med upp till 4K bildupplösning. Hitta din favorit vara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi.


Projektorfäste universal

Universellt takfäste för projektor. When installing a projector, most people choose a ceiling installation. Den är lämplig för plana tak och levereras med nödvändig.


This is the easiest method and the projector is out of the way. There is a wide choice of. Chief RPAU är ett robust universal - projektorfäste som är enkelt att installera och har flera reglar för att få bilden i linje med duken.


Många fästen passar en bred variation av projektorer, men du bör kontrollera att de även klarar vikten. Det finns fästen som kan vridas i sidled och tiltas i höjdled. Skickas inom 3-vardagar Förbeställ om du vill hämta i vår butik i Fåglum.


Dess förlängningsarm gör den lämplig att användas i vardagsrum och hjälper dig att skapa den perfekta hemmabiografen. Finns i lager Hembiobutiken. Idag finns vi ute i Sisjön, närmare. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.


Röret är justerbar i höjdled 35cm med fasta steg. Integrerad kabelhantering, diskret design och enkel montering när projektorn är på plats. Bästa tillverkare av projektorfästen The Channel Awards ges till bäta produkterna inom ett flertal områden inom AV teknik och bedöms av branschfolk. Hemligheten bakom Unicols framgång är lyhördhet mot kundernas önskemål, mångsidighet och kvalitet. Detta har lett till återförsäljarnas och installatörernas goda omdöme.


Kingpin Professional projector mount eller PPM300-S, PPM500-S, PPM700-S som Kingpin benämner dem är ett fäste för projektorer med främsta egenskap att den passar utmärkt i snedtak. Välj hbb projektorfäste för dem. Upp till 45graders vinkling går bra. Kabelmonteringskanalen ger en snygg kabelhantering. Tåligt universal projektorfäste för väggmontage.


Fästets avstånd från väggen kan justeras och projektorn kan roteras och lutas. Detta gör det till den bästa lösningen för att montera din projektor i väggen. LCD-skärm, knappar och inlärningsfunktion (upp till 1knappar). Våra väggfästen finns i en rad modeller och passar skärmar med olika storlek och vikt. COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.


Vi har även bordsfästen och projektorfästen. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.


Spara produkten till en lista. Informera mig när priset sjunker. Men innan vi börjar med det nya året, och årtiondet, vill vi passa. Hi-Fi Klubben har takfästen för permanent montering av projektor i både små och stora storlekar. En bra duk är avgörande för bildkvaliteten i din hemmabio, och.


Utrymmet bakom TV:n kan ställas in till antingen eller mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg