onsdag 24 oktober 2018

Grenuttag utomhus jula

Beställ dina produkter idag. Få din leverans inom 1-dagar! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Fri frakt vid köp över 500kr. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Utomhusgodkänt grenuttag med självstängande lock och petsäkra samt jordade uttag. Fästögla samt hål för upphängning eller fast montering finns att tillgå. Oavsett om du är inomhus, utomhus , i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. På Jula siktar vi högre.


Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Utrustat med strlmbrytare samt klämma för monteringen på arbetsstycken. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det. Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Den passar utmärkt att ha utomhus och har två gula lock för att täcka uttagen. Grenuttag för utomhusbruk!


Tänk också på att för många grenuttag kan orsaka överbelastning Låt gärna en elektriker installera fler vägguttag för att höja elsäkerheten och bekvämligheten i hemmet eller på arbetsplatsen. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande. Alltid fri frakt inom Sverige om du handlar för över 9SEK! Detta 2-vägs grenuttag passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, terrasvärmare eller annat valfritt föremål. Godkänt för utomhusbruk (IP44-klassat).


Det är nästan alltid som de vanliga uttagen inte räcker till i dagens samhälle, och då finns det många grenuttag att ta hjälp av. Men det finns också många tillfällen för dig med terrass eller trädgård då du är i behov av att även ha grenuttag utomhus. Bra utbud av grenuttag. Allt från petskyddade uttag till grenuttag för utomhus. Nya produkter dagligen.


Lämplig för inkoppling av elverktyg såsom borrmaskiner och cirkelsågar, även för flyttbara motorer eller maskiner på byggarbetsplatser, jordbruk och skeppsvarv. För inom- och utomhusbruk. Kabeln är flexibel ner till -40ºC.


Vid användning utomhus rekommenderas jordfelsbrytare. I sortimentet av grenuttag kan du välja bland många olika varianter från populära varumärken som Bårebo och Malmbergs. Förutom att vi erbjuder vanliga grenuttag kan du även köpa adapterledare på en meter.


Grenuttag utomhus jula

Välj bland olika ampere och volt och hitta ett grenuttag som lämpar sig för din användning och din elektriska apparat. En kabellängd på m, ett handtag på ovansidan och ett jordspett gör att du kan placera utomhusuttaget nästan överallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg