onsdag 17 oktober 2018

Krk strand

Stränder i Krk Island: Se omdömen och bilder för stränder i Krk Islan Kroatien på TripAdvisor. Sevärdheter i Krk Island: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Krk Islan Kroatien på TripAdvisor. Baska har den bästa stranden på Krk men det är också en liten och trevlig stad som slingrar sig mellan havet och stranden.


Många trevliga restauranger och barer som är fullpackade med glada semesterfirare under högsäsong. Detta är en fantastisk strand i småsten som är reserverad för nuturister.

Ovanför stranden finns ett campingläger för naturister var man hittar mångtal aktiviteter och. Beach Jert - Pinezici village, Krk Island (blue flag) This beach is located below the village of Pinezici, on the western side of the Krk Islan approximately km from the Krk Town, and approximately the same distance from Malinska. To reach Pinezici village, follow the signposts for Valbiska and Krk -Cres ferry.


Denna strand är modern och har både affär och en känd bi vilken ni kan njuta av olika delikatesser. Här finns också många aktiviter som man kan fördriva tiden med på stranden. Men åk så långt det går.


Parkera där kraftledning går ner i vattnet. Där är vår favorit Beach men det finns inget att köpa eller hyra.

Obs ibland stänger bonden av vägen och då är det en lång promenad. Vela Plaža är en underbar lång strand i fin småsten som har hyllats med Blåa flaggan som är en symbol för god kvalitet och rent hav. På Vela Plaža kan alla hitta en egen plats. Gemensamt för alla små städer på Krk är att du serveras en stor portion historia och du känner dig långt ifrån den massturism som präglar andra delar av Medelhavet. Barnvänliga stränder och strandpromenader.


Precis som städerna så skiljer sig stränderna i karaktär beroende på var du befinner dig på ön. Jert Beach ligger i Pinezići på västra stranden av ön Krk i en tallskog som ger skugga för alla gäster som vill gömma sig från solen. Det finns barer på stranden , Beach Bar Jert och Beach.


Malinska - ön Krk med en detaljerad beskrivning, bilder, videor,. Krk är Adriatiska havets näst största ö, förbunden med fastlandet genom en kilometer lång bro. Hit reser vi med buss i lite snabbare tempo.


På öns södra del, i badorten Baška, bor vi sju nätter på Hotel Corinthia som ligger nära stranden. Sol och bad varvas med intressanta utflykter under en härlig vecka. Stenarna är rundslipade av havet och inte vassa men badskor är att rekommendera.


Personligen tycker jag att stränder av småsten är ypperligt. Ingen sand som letar sig in i varje vinkel och vrå av kläder, väskor, handdukar, kameror och andra icke önskvärda ställen. Vi lär åka till flera ställen med den typ av strand i framtiden!

Vrbnik, Krk Island: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Vrbnik i Krk Islan Kroatien på TripAdvisor. Ezt a strandot a helyiek Velo Celo néven ismerik, de mostanában inkább a Golden Bay nevet használják a strand hátterében lévo vertikális sziklák arany színe miatt. A strand Krk sziget északi oldalán fekszik fél úton Punta és Stara Baška között. Strand Golden Bay - Krk sziget. Kizárólag csónakkal közelítheto meg.


Vilket i mina ögon inte ser så trevligt ut, verkar vara väldigt mycket turister och överbefolkad strand. Finns det några andra öar utanför krk eller byar i närheten som erbjuder allt som Kroatien har att erbjuda men inte har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg