torsdag 25 oktober 2018

Namnarmband herr

Underbara material, vacker gravyr och ett smycke som är personligt – våra namnarmband är perfekta att ge bort som present eller att unna dig själv med. Armband är en smyckestyp som passar utmärkt till både kvinnor, män och barn. Många gillar att kunna variera sin stil dag efter dag, detta kan du enkelt göra med olika armband. Genom att köpa flera herrarmband i olika stilar har du alltid. Olika material och stilar.


Märken som Thomas Sabo, Georg Jensen, August och Ti Sento m fl.

Bär flera och växla efter tillfälle och humör. Vi har armband för dam, herr och barn. Kombinera efter eget tycke och finn din egen personliga stil. Simplicity - namnarmband är ett handgjort, elegant armband som görs helt i silver enligt dina önskemål. Behåll silverstaven blank eller låt gravera datum, namn eller annat ord på silverbrickan.


Fick detta halsnband i bröllopspresent av min man, med vårt barns namn på. Blev så nöjd att jag troligtvis kommer att beställa ett armband min man. Leveranstid just nu är ca dagar.

Armband helt i silver, läderarmban stenarmband och stela armringar med gulddetaljer, snygga var för sig eller att mixa flera tillsammans. Gravyr ingår alltid på våra billiga armband. Välj mellan stilren stål och äkta. Alla våra namnarmband tillverkas efter din beställning helt efter dina önskemål.


Special beställning av armband finns inte just det namnarmband du letar efter maila eller ring oss så hjälper vi dig gärna med att utforma ett armband med namn i just den design du önskar. Upplev förstklassig service, handla till bra priser och få din leverans imorgon! Beställ snygga och trendiga armband för både kvinnor och män hos Safira! Jag hamrar in varje namn för han bokstav för bokstav, på mina namnarmband.


Jag använder mig av min morfars gamla hammare. Varenda armband med gravyr är tillverkat för hand i äkta silver och håller en hög kvalitet. Nedan hittar du både infinityarmband och coinsarmband.


Köp ett namnsmycke ifrån oss och vi skickar det snabbt. Namnsmycken till kvinnor. Du kan lägga till valfria månadstenar helt gratis. Våra vackra namnsmycken är.


Vi designar och tillverkar våra herrsmycken för hand i egen ateljé. CHANTI har många fina namnarmband i olika designs, material och former. Armband med namn är ett personligt smycke, beställ ett namnarmband här.

Alla kan hitta ett passande armband med namn här på sidan och det namnet kommer att ge smycket ett mer personligt prägel. Vi rekommenderar att skriva max bokstäver på detta smycke, annars blir texten för liten. Du hittar hjälp om våra armband HÄR.


Här hittar du hjälp om t. Hedbergs Guld har ett brett sortiment av silverarmband i äkta silver (9sterling silver). Hos oss hittar du silverarmband till dam, herr eller barn, och vi har. I vår webshop hittar ni massor av armband för barn.


Bra priser och snabb leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg