onsdag 1 november 2017

Sevärdheter kreta

Sevärdheter kreta

Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Vi förhandlar så att du slipper. Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter. Låt GetYourGuide bli din resepartner.


Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos. Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap.


Det gäller i synnerhet kulturella sevärdheter , som ön är rik på. Sevärdheter i Chania: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Chania, Grekland på TripAdvisor. Utöver de underbara stränderna som förstås är öns främsta dragplåster! Idag finns här ett museum med vackra ikoner och möjlighet till avsmakning av klostrets fina viner. Några kilometer söder om Heraklion ligger till exempel staden Knossos, där man för drygt hundra år sedan hittade lämningar som visade att det funnits en stad där under samma tid som pyramiderna byggdes.


Sevärdheter kreta

Inte bara på grund av sina fantastiska stränder, klarblåa vatten och behagliga klimat, utan här finns mycket att se och göra. Kreta ett måste att besöka. Dessutom är det ofta enkelt att få tag på en billig flygbiljett hit. Lär mer om Heraklion här!


Klostret Moni Toplou känns som hämtat ur filmen Rosens namn. Under vandringen kommer man igenom den övergivna byn Samaria. Det inhyser både lokala och främmande havsdjur och reptiler. I gamla stan ligger en av Rethymnons mest fotograferade sevärdheter , Rimondi-fontänen med tre vattensprutande lejonhuvuden, förr i tiden var det här invånarnas vattenkälla.


Sevärdheter kreta

Aktiviteter till havs. Hitta de bästa aktiviteterna på din resa. Om upplevelsen är värt det, kan vi erbjuda den. Tillbringa din resa med att skapa nya minnen, inte med att förlora tid när du står i köer. Vi har all information du behöver, från priser och tider till.


Det här är ett familjevänligt resmål som brukar uppskattas för sin tjusiga havsutsikt och sina museer, för att inte tala om alla butiker och krogar. Sola och bada på populära stränder som Balos strand och Stalis strand. Menta City Boutique Hotel erbjuder boende med gratis WiFi i staden Rethymnon. Detta är ett perfekt ställe att ta med familjen på, och när du väl är här, njut av den fina utsikten över hamnen och fyren.


Allt om Samos i Grekland. Stränder, sevärdheter , byar, hotell, tavernor med mera. Här får du tips och inspiration om du funderar på att åka till Rhodos. De finaste stränderna, mysigaste.


Mångtusenårig historia Öns historia är lång och dramatiskt. Här kan du njuta av en perfekt mix av stadsliv och långa, lata dagar på stranden. Gemensamt för bägge städer är de vackra venetianska hamnarna, mysiga tavernor, historiska sevärdheter och bra shopping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg