onsdag 26 oktober 2016

Snabba bakverk

Här hittar du många inspirerande recept på enkla bakverk som passar för årets alla dagar. När du har ont om tid är det perfekt att fixa till några enkla bakverk och duka fram dem på bordet. Uppskattade enkla bakverk smakar alltid ljuvligt. Bakformar för alla tillfällen!


Olika bakformar passar till olika bakverk.

Vi reder ut vilken form som passar vilken kaka. Recept Baka snabba kakor i ugn På nolltid blandar du ihop ingredienserna till dessa läckra och snabba bakverk. Slå på ugnen innan du bestämt dig för vilket av alla läckra recept du ska göra så sparar du lite tid och kan avnjuta dina läckerheter snabbare!


Snabba mellanmål som inte är urtråkiga. Förverkliga fotbollsdrömmen. Hur blir man ett proffs? Vägen dit är lång och alla.

Mellanmål till barn – tips på bra mellanmål för barn som spelar fotboll. Har du en fotbollsspelare där hemma? Underbart goda, lättbakade, frasiga men samtidigt sega biskvier. Går bra att frysa in och ta fram nån halvtimme inna servering om man får oväntat besök.


Ibland sätter sötsuget in men tiden är knapp – här har vi samlat riktigt smaskiga recept på efterrätter som går snabbt att fixa i ordning. Leilas bakverk - här hittar du Leilas utvalda bakverk från hennes böcker och Tv-program men även nya recept från Leilas kök hemma! Nygräddade bakverk är en riktig njutning.


Oavsett om du bakat tårta, kakor, bröd eller bullar är det en särskild känsla att bjuda på hembakat. Här har vi samlat våra recept på bakade godsaker. Du behöver inte vara ett proffs för att skapa goda bakverk.


Hitta ditt recept på en enkel kaka och få mer tid över till annat. Muffins och mjuka kakor är alltid en höjdpunkt till fikat eller picknick-korgen. Det är enkelt att baka och går snabbt. Oftast ingår bakpulver.


Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat.

Här finns många goda och enkla recept på muffins, sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder. Mer recept och inspiration från allas. Tävla med Maud Onnermark!


Läs mer och tävla här! Gör eget raw food-godis eller bakverk ! Utbildad konditor som brinner för hälsa! Här bjuds det på sockerfria och proteinrika recept, alltifrån sötare bakverk till snabba energybars. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling.


Bor i Barsebäck med min man och vår lilla dotter och har ett brinnande stort intresse för bakning! Står allra helst i köket och bakar flera dagar i veckan. Här delar jag med mig av allt jag bakar, allt ifrån chokladbollar, tårtor och bakelser till nyttiga bakverk i olika former.


Bara ordet bakelse får det att vattnas i munnen. Ett delikat litet bakverk i portionsstorlek som gjord för att bjuda på. Eller en gullig grodbakelse? Vi sa ju att det skulle bli svårt.


Drömrulltårta med kakao i smeten och smörkräm som fyllning. Bjud på vår drömrulltårta till nästa kalas eller helgfika. Både klassiska favoriter blandat med lite nya.


De flesta småkakor går snabbt och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg