tisdag 11 oktober 2016

Bonde söker fru 2017 deltagare

Bonde söker fru 2017 deltagare

Bonde söker fru ” har presenterats, – Det är lite speciellt. Erik Ohlsson, en av årets kärleksbönder. Tittarna fick se Marcus Sjöberg, 3 fundera länge innan han till slut skickade hem Linda Gustafsson, 44.


Bonde söker fru 2017 deltagare

Men i själva verket var allt en bluff. Det blev lite fejk från mitt håll, säger han. Ta chansen och skriv till din favoritbonde. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.


Men Joacim Rickling var inte den enda bonden som provade kärlekslyckan i programmet. I samma säsong deltog även bland andra Therese Sherlunda, Jörgen Pettersson, Wilhelm Nyh och Marcus Sjöberg. Här är listan på alla årets deltagare.


Efter det bestämde dig Thilde för att börja dejta tjejer. Ikväll, torsdag klockan 20. Vem får inte missa det? Då ska du självklart söka ! Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna.


Linda Lindorff berättar om dramat under inspelningen. Innehåller spoilers så klart. Nu kommer deltagaren Linda gåendes! Köttbonden marcus sjöberg är en av bonde söker fru. Jag bara hes tro, säger joacim rickling fick bönderna också har sett dagens nyheter små prisförändringar på kärlek åt alla deltagare som gifta nu!


En bonde som presenterades i våras men nu lyser med sin frånvaro är häst- och nötbonden Jennie från Skultuna. Men vad får bonden att skratta? Swedish dating show (Farmer Wants a Wife).


Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa. Bildkälla: Stella Pictures. Böndernas förväntningar är höga då deras livs kärlek kan finnas i brevhögarna.


Stoppa Pressarna har klämt och känt lite extra på deltagarna för att se vad de är för ena. Skogsbonden Henrik, 3 bor i skogen utanför Karlshamn. Man längtar efter att träffa kärleken som gör att man får den här glädjen varje dag, säger Henrik. Hönsbonden Erik, 2 bor i Hörby.


Det här är så kul och otroligt inspirerande så klart för både bönder och mig. Nån kanske gråter på sin höjd men det är för att den ”blev sårad för fyra år sen”. Paradise hotel vet hur man gör det här, Bachelor vet hur man gör det här. Bonde Söker Fru ”, vilket firades med TV-sändning där allmänheten bjöds in till slottsparken. Programmet som sändes i TVkallades ”Den Stora Bondefesten” och alla tidigare års bönder bjöds in till denna tillställning.


Jag håller på att bli tokig av alla skriverier i tidningarna efter årets säsong. Jag vet av egen erfarenhet att media har en tendens att vrida och vända på or så därför tror jag heller inte på allt jag läser. Vad tycker du om årets deltagare ? Gjorde bönderna rätt val?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg