fredag 28 oktober 2016

Axs biljetter flashback

Axs biljetter flashback

Se våra topp-erbjudanden! Jämför och hitta billiga flyg. Hitta lägsta priset innan du bokar. Ja precis, personen jag tänkt att köpa ifrån på Tradera kan jag träffa då den inte bor så långt ifrån mig, men jag mailade med AXS som är de riktiga försäljarna och de skrev Fysiska biljetter är mycket svårare att förfalska då vi har ett sigill på biljetten. Finns det någon nöjd kund?


Snabb hjälp uppskattas. Om du inte har din utskrivna biljett med dig kan de flesta arenor skanna biljetten genom din AXS -app eller om detta inte är möjligt kan arenans biljettkassa i de flesta fall skriva ut dina biljetter åt dig mot en avgift. E- biljetter Alla evenemang och arenor är olika och erbjuder olika leverensmetoder av biljetter.


Ditt konto, Dina evenemang, Personlig information. Ta emot och använda biljetter. Inställda, uppskjutna och flyttade evenemang. Biljettleverans, e- biljett och mer.


Axs biljetter flashback

Frågor och svar om appens funktion. Klicka på ”Sök biljetter ” 7. Du får nu ett förslag på platser i arenan. Nekar du dessa biljetter placeras du längst bak i kön och får åter vänta på din tur. Accepterar du biljetterna är det bara att genomföra betalningen och börja peppa! Vid stort intresse för evenemanget säljs biljetterna slut mycket snabbt.


BIljettleverans När får jag mina e- biljetter ? Vilka är de vanligaste leveransmetoderna? Vad innebär leveransfördröjning? Jag sitter på fyra biljetter till kvällens konsert av U2. Jag har appen AXS , där jag kan se mina fyra biljetter med en sådan kod som man scannar av. Räcker detta att visa upp vid entrén eller måste jag hämta ut några fysiska biljetter någonstans?


Axs biljetter flashback

Vissa event har en fördröjning av biljettleveransen vilket innebär att det tar längre tid att bearbeta och bekräfta alla ordrar, men du får alltid dina biljetter i tid till evenemanget. Har du inte fått dina biljetter tre dagar före evenemanget vänligen kontakta oss. Om du blivit verifierad och godkänd kommer du att få en unik förköpskod och länk via e-post innan onsdag den 6e november.


Varje förköpskod kan användas till köp av max biljetter. Vänligen notera att koden inte garanterar några biljetter , det är först till kvarn som gäller. Köp biljetter till MFF:s hemmamatcher på AXS.


Du kan också köpa biljetter i MFF Shopen fram till tre timmar innan match eller i biljettluckorna på Eleda Stadion från och med tre timmar innan match. Eftersom biljetterna till vissa matcher tar slut rekommenderar vi alltid förköp. AXS Sweden AB förser över hundra svenska sportklubbar, arenor, teatrar och konserthus med marknadens mest innovativa biljetthantering.


Vårt erbjudande förvandlar data till insikter och ger dig verktygen för att öka din intäkt och skapa glädje för dina besökare. Hos oss är ditt varumärke och affär i fokus. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg