fredag 7 oktober 2016

Grenuttag ikea

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Se vårt urval av Grenuttag. Stort utbud inom kontor, skola och hobby.


Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! KOPPLA Grenuttag med hål, jorda vit, 1.

Produkten går ej att handla på IKEA. Behöver du förlängningssladdar? Kolla in vårt utbud för att hitta det du letar efter – oavsett om det är en enkel förlängningssladd eller ett grenuttag med flera uttag. IKEA - ROMMA, Kabellåda med lock, vit, Håller rummet snyggt och prydligt, eftersom du kan dölja kablar, grenuttag och förlängningssladdar i lådan medan du laddar din utrustning. Kan kombineras med trippelplattan NORDMÄRKE för trådlös laddning.


Når inte sladden hela vägen fram, eller har du många saker som behöver laddas samtidigt? Gör livet hemma lite enklare med smart elektronik från IKEA.

Hos oss hittar du bland annat trådlösa laddare, laddningsbara batterier, USB laddare och grenkontakter. Köp Grenuttag online på kjell. Monteras i hål med en diameter på mm. Djup under bänkskivan: cm.


Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande. Grenuttag med och utan brytare Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta.


Delbetala i upp till månader. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Dessutom st USB-uttag för laddning av USB-kompatibla enheter som t ex mobiltelefon, läsplatta, kamer.


Grenuttag 3-vägs för utomhusbruk med strömbrytare och 5m kabel, svart Jordad med gummikabel. Jag hade tidigare samma problem och löste det genom att köpa en bit sladd med eurokontakt och ett grenuttag med fyra uttag. Detta blir dock inte precis som du vill ha det, då jag tror att det inte finns grenuttag med euro-brunnar som inte är förseglade, och som man därför inte kan montera sin egen kabel i.

Godkänt för utomhusbruk (IP44-klassat). Grenuttag som fälls in i bor köksbänk, köksskåp, skrivbord eller konferensbord. När en elanslutning önskas d ras modulen enkelt upp ur bordsskivan och el-. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.


Vi har kablar, timers, säkringar, mätinstrument och grenuttag. Utomhusgodkänt grenuttag med självstängande lock och petsäkra samt jordade uttag. Alltid till ett bra pris på Elgiganten.


Fästögla samt hål för upphängning eller fast montering finns att tillgå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg