onsdag 26 oktober 2016

Comviq kontakta oss

Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar. Vi delar mobilnät med Telia,. Comviq täcker av Sverige. Dina MMS-inställningar sköts oftast automatiskt om du har en.


Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång.

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Oavsett var i världen du befinner dig. Mejla till kundservice Snabbast hjälp får du alltid om du kontaktar oss via chatt eller telefon.


Chatta med oss Chatta med oss om du behöver snabbt svar om t. Det finns flera sätt att kontakta kundservice. Bekriv ärendet så utförligt som möjligt och fyll i dina uppgifter så besvarar vi ditt mejl så snart vi kan. För att spärra ditt abonnemang använder du samma nummer som ovan. Välj det nummer du vill tanka 3.

Ange dina uppgifter och gå vidare 5. Hittar du inte svaret på din fråga där så kan du kontakta oss via kontaktformuläret nedanför. Om du har frågor angående en specifik operatör, kontakta operatören direkt. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Om du har tekniska frågor kring din produkt, service, reparationer etc.


Kontakta oss Produkthjälp. Välkommen att chatta med oss. Ring för att tala med kundtjänst. I chatten kan du få hjälp med alla dina frågor om våra mobila produkter. Vi tar nu även emot ärenden som gäller avslut av abonnemang eller ångrade köp.


I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Contact information in English. Varmt välkommen till Tre. Här hittar du olika sätt att komma i kontakt med oss.


Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här.

Vi kan inte hjälper dig med uppsägning eller att teckna ett abonnemang då vi inte har direkt kontakt med mobiloperatörerna som vi jämför. Kan jag få hjälp att installera min nya utrustning? Med all utrustning från Com Hem medföljer en instruktion för installation i. Beställ abonnemang och köp en billig mobiltelefon med seniorrabatt för dig som är över 55. Jag har betalat min faktura från inkasso men mitt abonnemang fungerar ändå inte. När du har betalat din faktura från Intrum tar det några dagar innan betalningen registreras hos oss.


Vi har telefontid vardagar från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg