måndag 17 oktober 2016

Jättegod lördagsmat

Vad är typisk lördagsmat för dig? Kanske en god oxfilé med potatisgratäng, en härlig lasagne eller en krämig panna med fläskfilé? Oavsett vad man väljer att servera för mat på lördagskvällen ska den vara vällaga och passa när man vill ha det lite festligare. Till helgen kanske du får extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Letar du efter recept till lördag?


Jättegod lördagsmat

Här finns allt från enkla lördagsfrukostar, till mer avancerade lördagsmiddagar och annan mat som passar perfekt en lördag då du vill laga något riktigt gott. Du vill äta gott och det ska gå hyfsat snabbt: Här är en jättegod vegorätt med ”fuskaioli” som imponerar. Medan blomkålen sköter sig självt i ugnen kan du göra annat.


Hälla upp en kall öl med lagom beska till exempel – passar bra till. Ingen fara – god mat går att fixa ändå. Här är några av våra billiga, lyxiga och goda favoriter. Glöm löjrom, oxfilé och dyra fiskar. Lördagsmat och helgmat ska vara extra god och kan ta lite längre tid att laga.


Gör en mustig oxsvansragu eller en krämig kycklinggryrta. Fredagsmat som är god och snabblagad. Här hittar du massor av snabba och enkla recept på härliga helgmenyer och trerätters middagar.


Helgmat får gärna vara lite extra god och lyxig. Man kunde även se att intresset för att äta ute på restaurang har minskat, och att det blir allt vanligare med ensammiddagar – både i Sverige och globalt. En jättegod festrätt som är enkel att göra. Tid: min varav min i ugnen Festlig gryta.


Mycket god festlig gryta med fläskkött, svamp och bacon. Att äta middag i TV-soffan en fredagskväll är både trevligt och mysigt. Här har vi samlat recept på fredagsmat till fredagsmyset.


Alla pratar om pulled pork. Men det många inte vet om är att det både är väldigt billigt och otroligt enkelt att göra. Det tar lite ti visst, men.


Jättegod lördagsmat

En slow cooker skall stå länge på låg temperatur så alla smaker hinner utvecklas i lugn och ro och köttet blir mört och härligt. Köttgrytan blir mör och smakrik, pulled chicken smälter i munnen och ärtsoppan smakar exakt som den skall. Den kan absolut ordna jättegod lördagsmat. Vegetariskt och gott (Vill man ha mer matigt kan man lägga till tärnad kassler el skinka) Koka pasta, gärna snäckor Under tiden, tärna pkt mozarella, 2-3. Tips på extramysig lördagsmat sökes.


Gjorde det åt min mamma som inte äter vitlök, smakade själv och den blev jättegod ändå! Lördagsmat som heter duga Om jag kokar en fänkål som jag sedan gratinerar, har jag en gratäng som räcker nästan en vecka åt mej. Den är jättegod , men har man rejält med ost på så äter man inte så mycket åt gången. Jag gjorden en jättegod middag förra helgen.


Jättegod lördagsmat

Du steker kycklingfilé i små bitar (kan även göras vegetarisk), färska champinjoner, häller på matlagningsgrädde så det blir lite såsigt, i med strimlade soltorkade tomater, körsbärstomater och strimlad färsk (godare än fryst)spenat. Perfekt i vardagspusslet för hela familjen! Det bevisar stjärnkocken Tommy Myllymäki som får feeling i köket när han spelar sin favoritmusik. Tommys Spotify-lista heter Myllymäki matmusik.


Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om - i TVoch TV4Play.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg