onsdag 26 oktober 2016

Eluttag usa

USB vägguttag från Schneider Electric. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Standarderna varierar världen över. Det finns ett antal icke-passande standarder.


Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter.

USA är världens fjärde största lan och känt för sin stora variation av sevärdheter. Här finns både myllrande megastäder, de väldiga redwoodträden, alpina sjöar, böljande vingårdar, karg öken och en dramatisk kust. Allt detta bara i en enda delstat - Kalifornien. I USA finns ytterligare delstater. För elkontakterna i USA kan det variera vilken strömstyrka som går att ta ut innan säkringen går.


Våra vanliga stickkontakter har två stift. USA har en variant med tre och en variant med två.

USA ser annorlunda ut än våra 2-stift. USA inom en framti men har funderat lite över det här med 110V-systemet de har i detta lilla land. Vad behöver jag köpa om jag ska kunna ladda min mobiltelefon? Tacksam för snabbt svar så jag hinner köpa rätt pryl.


Res inte utan adapter! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. De amerikanska eluttagen och kontakterna ser annorlunda ut än de vi är vana vid här hemma i Sverige.


Istället för två runda pinnar har kontakterna två platta metallpinnar med hål längst ut - och ibland även en jordningssprint. Hålen i stickproppens pinnar ska haka fast i spärrar inne i eluttaget för att förhindra att kontakten. Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i USA , Japan och Sydamerika. Detta för att utformningen av kontakten är olika. Förutom att den fysiska kontakten kan vara annorlunda kan även spänningen i elnätet skilja.


En amerikansk apparat som kopplas in i Sverige kommer förmodligen att gå sönder i och med att vår spänning är mer än dubbelt så hög. Storsäljare från Schneider.

Reseadapter usa SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Adapter för amerikanska eluttag. Det viktigaste att tänka på då du vill använda dina elektriska prylar i USA är skillnaden på nätspänning. Det betyder att du inte bara kan använda en adapter och tänka att det räcker.


Mexiko ligger i södra Nordamerika och gränsar till Belize, Guatemala och USA samt har kust mot både Atlanten och Stilla havet. Kontakt av typ A, eluttag av typ B Man använder elkontakter av typ AB i Japan vilka består av två platta kontakter, vilket är samma kontakter som används i USA och andra delar av världen. Typ A har två hål, typ B har ett tredje för jordning). För att sen svara på frågan som tråden handlar om.


Köp Reseadapter Eu till USA online hos oss på 24. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Aktuella tider just nu i USA.


På grund av sin enorma geografiska storlek tillhör USA de länder som, inom sina egna gränser, har flera tidszoner. USA inrymmer, medräknat delstaterna Hawaii och Alaska, inte mindre än sex tidszoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg