tisdag 25 oktober 2016

Bekämpa möss elektroniskt

Nordens ledande butik för produkter mot skadedjur- bra produkter till bäst priser! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Med den nya serien avskräckare från Silverline Pest Protect system är det enkelt att bygga ett komplett säkerhetssystem som passar dig och ditt hem.


Bekämpa möss elektroniskt. Det finns klara orsaker till att bekämpa möss i samma omfattning som vi bekämpar råttor. Om du får besök av möss inomhus, kan det som regel röra sig om två arter: Husmusen eller halsbandmusen (som är ett annat namn på större skogsmusen). Burar och bete är bra medel för att bekämpa råttor och möss i och kring byggnader och ladugårdar. Musbete innehåller ämnen som smakar illa för att djur och barn ska hålla sig borta.


Med en musskrämma kan du bekämpa mössen med hjälp av ultraljud som skrämmer bort mössen eller håller dem borta, så att de inte tränger in. Katter och hundar kan vara känsliga mot ljudvågor från dessa. Kontrollera alltid om hunden eller katten påverkas av ultraljuden. Du kan också prova att bekämpa möss med så kallad elektronisk sanering. Det finns olika typer att välja mellan och en del funkar för små utrymmen, andra för större.


Köp produkter som elektroniska skrämmare eller musfällor för att snabbt bli av med möss - Våra expertguider visar hur. Vi är experter på produkter för skadedjursbekämpning. Handla enkelt online med snabb. Rått och möss kan orsaka stora problem och kostnader i både hemmet och ladugården. Ett ofarligt och riskfritt sätt som hjälper dig att bli av med ovälkomna råttor, möss etc!


Denna apparat sänder ut ljudsignaler på kHz - kHz, vilket stör djurens nervsystem. Ljudet skadar inte djuren och påverkar inte tv, radio, pacemakers eller annan elektronisk utrustning. I värsta fall kan skadan ge upphov till brand.


Bekämpa möss elektroniskt

Möss - Bli av med möss i huset! Det har inte varit för mycket regn – också gynnsamt för mössen. Det har funnits gott om bär och frukt, som är mumma för möss.


Och när mössen mår bra fortplantar de sig som allra mest. Smuts kan annars leda till att driften påverkas eller att fällan slutar fungera. Elektronisk mus och råttskrämmare Duo repeller 2st. Se därför till att inte hårstrån eller bete ligger mellan eller på metallplattorna. Klicka på knappen nedan så får du veta mer om elektronisk möss bekämpning.


Bekämpa möss elektroniskt

Flugor, myggor, myror och möss – listan kan göras lång på skadedjur som vi inte vill ha i våra hem. För att hjälpa dig bekämpa dessa, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter. Produkter som är på din sida i kampen mot ohyror och skadedjur. De kan vara hot mot hälsa och trivsel men framförallt kan de orsaka stora skador på livsmedel, textilier, trävaror och isolermaterial. De kan också innebära brandrisk, eftersom de gnager på elledningar som kan medföra kortslutningar med bränder som följd.


Den som eventuellt såg Rena Rama Sanningen våren -9 där Harald Treutiger i TVfick en elektronisk skadedjursskrämmare att misslyckas med att hålla ett par hungriga råttor ifrån ostbitar i en plexiglasbur, inser nu säkert att de sekunder som skrämmaren fick vara igång, aldrig på något vis kunde bli rättvisande för tekniken. Problem med getingar i trädgården under sommaren? På skadedjursbekämpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg