fredag 28 oktober 2016

Projektorfäste tak

Projektorfäste perfekt för hemmabion. Se utbudet med upp till 4K bildupplösning. Hitta din favorit vara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi. Ledande tillverkare av Tak.


Se Plannjas produkter här.

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. En tjusning med hembio och hifi är att man kan kompinera sina egna system. Köp marknadens bästa tillbehör för hembio och hifi hos Hembiobutiken. Frigör yta och få en snyggare installation genom att hänga upp din projektor i taket eller på väggen!


Urvalet sträcker sig allt från budget till högkvalitativa fästen. Detta flexibla projektorfäste är specifikt framtaget för att hålla en projektor och kan tillmötesgå många olika monteringar tack vare sina fyra justerbara och utdragbara stödarmar. Universellt projektorfäste för tak svart Vårt universella projektorfäste är tillverkat i lackerat aluminium.


Du kan enkelt och snabbt fästa din projektor i varje passande tak.

Takavstånd endast 1cm. Genom den praktiska kulleden kan projektorn justeras exakt efter bildytan. Många fästen passar en bred variation av projektorer, men du bör kontrollera att de även klarar vikten. Det finns fästen som kan vridas i sidled och tiltas i höjdled.


Välj gärna en färg som matchar din projektor. Roter- och tiltbart projektorfäste som kan monteras i tak med eller utan teleskoparm. Vi har bra priser och snabba leveranser. Kan även monteras på vägg.


Telesko parmen är justerbar mellan till 6cm. Teleskopiskt projektorfäste för tak hos vidaXL. Vi erbjuder alltid dagars öppet köp. Snabb och proffsig kundsupport.


Handla online från MaxGaming. Kanske söker du en väska att förvara din projektor i? Vad det än är så kommer du att hitta det här. Genom att hänga upp projektorn i taket frigör du inte bara utrymme, din projektor finns alltid på plats när du behöver den och den är alltid riktad och justerad för att ge bästa bild på din projektorduk!

You will find a wide variety of products in our selection. Display stands for all sizes, places, and contexts, projector stands for different environments and needs. Justerbara armar i längd- och sidled som passar de flesta projektorer på marknaden. Diskret design i vitt stål.


Roterbart 360° och kan monteras på vägg, i tak och snedtak. Maxbelastning tak kg, vägg kg. Levereras med skruv- och pluggsats. Monteringshöjd från tak 1mm.


Inkluderar även takexpansion, justerbar mellan 3- 5mm. Fäste för monterings av en projektor. För montering antingen i tak eller på vägg.


Med fyra flexibla bärarmar som fästes på projektorer med skruvhål på et avstånd upp till 3mm. Max avstånd till tak : 6cm. Minsta avstånd till tak : cm. Maximal lastkapacitet kg. Våra väggfästen finns i en rad modeller och passar skärmar med olika storlek och vikt.


Välj ett fäste som passar din TV och det sätt som du vill kunna vinkla, vrida och justera skärmen på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg