måndag 24 oktober 2016

Pannlampa test plus

Pannlampa test plus

Störst utbud av starka pannlampor! Kraftfull, vattentät och slagtålig. Oslagbara priser på pannlampor. Snabb leverans och dagars öppet köp! Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service!


Det visar sig vara svårt att få både bra ljus och vettig batteritid när SVT Plus jämför fyra pannlampor i ett stort test. Man testar hur ljusstarka det är och ljusbilden, hur länge batterierna räcker och hur bra de funkar för användaren. Petzl-lampan har lägst toppvärde på ljusstyrkan – lux i mitten – men klingar av långsamt. Pannlampa bäst i test – Allt du behöver veta. Det enklaste sättet att ta sig an mörkret är att införskaffa sig en pannlampa.


De är små, smidiga och lämnar händerna fria, kan man önska sig något mer? I vårt test har vi tagit oss en titt på fem olika populära produkter och utsätt vad vi anser vara den bästa pannlampan du kan köpa. Köpa bästa pannlampan. Hur avgör man vilken pannlampa som är bäst för en själv? Efter att i flera år ha jämfört många olika pannlampor av toppkvalitet i detalj så har vi fått en tydlig bild av de konkurrerande produkterna och dess funktioner, samt vilka produkter som fungerar bäst i olika situationer.


Pannlampa test plus

De flesta pannlampor har flera ljuslägen så att du kan välja den ljusstyrka som passar bäst för stunden eller för att spara på batterierna. Med en pannlampa med fokus kan ljuskäglan ändras steglöst från ett kort och brett ljus, till ett långt och smalt ljus. LUMONITE Compass R är den mest mångsidiga pannlampan som finns på marknaden. Första modellen av Compass utsågs till BÄST I TEST av testfakta.


Sedan dess har den uppgraderats flera gånger med den senaste och effektivaste tekniken. Plus : Ljuset och vikten Minus: Passformen och de svaga ljuslägena. M Tiger Sports Ray X10. En pannlampa som mer än väl täcker de flestas behov.


En utmärkt lampa som sitter skönt på huvudet med hjälp av väldigt breda remmar. Ljuskäglan är bred och lyser upp helt OK på vägen och i terrängen runt omkring. Det som framför allt skiljer pannlamporna åt är att de har olika ljusstyrkor. Det som väger tyngst i betygsättningen av pannlamporna är deras ljusegenskaper.


VI SAMMANSTÄLLER TESTER. Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Hos XXL hittar du ett stort sortiment av pannlampor för träning och friluftsliv.


Ny modell med högre kvalitet, större effekt och bättre driftssäkerhet. Delbetala i upp till månader. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.


Vårt test visar att det kan skilja stort i ljuskvalitet och komfort mellan olika modeller. En bra pannlampa ger riktigt bra ljus och är både lätt och smidig att ha på huvudet. Elljusspåren i all ära, men de kom till när ljus var dyrt, pannlamporna dyra och klumpiga. Vissa pannlampor använder ett enklare pannband där hjässan är fri, medan andra har en mer avancerad fästteknik med band även över hjässan för en riktig stabil placering. Men man vänjer sig snabbt.


Krafsa inte bara åt dig en pannlampa i butiken utan att fundera. Tänk i stället igenom vilken typ av ljus du behöver. Det skiljer mycket både vad gäller ljuskvalitet och drifttid mellan olika modeller. Enkelt kan man säga att led är en lampa som lyser starkt och drar lite ström.


Handla pannlampa , ficklampa eller tillbehör enkelt och bekvämt hos proffslampor på nätet! Vi har ficklampor, pannlampor , hjälmlampor, batterier och lamptillbehör för alla behov. Många kända varumärken, bl. Välkommen in och hitta den ficklampa eller pannlampa som passar för dina behov. Välj bland egenskaper som justerbar ljusstyrka, SOS-funktion, batteriindikator och rött ljus.


Välj en pannlampa med stöttålig design för längre hållbarhet och batteritid som matchar dina användningsbehov. Vad jag menar är att det verkar en lättförtjänt vinst på lite arbete. Nu tvingas detta klientel till Kjell för att det inte finns några alternativ i lerlådan.


Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg