tisdag 11 oktober 2016

Pannlampa löpning test 2016

Störst utbud av starka pannlampor! Kraftfull, vattentät och slagtålig. Oslagbara priser på pannlampor. Snabb leverans och dagars öppet köp!


Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Men man vänjer sig snabbt.


En bra pannlampa ger riktigt bra ljus och är både lätt och smidig att ha på huvudet. Elljusspåren i all ära, men de kom till när ljus var dyrt, pannlamporna dyra och klumpiga. De testade pannlamporna är avsedda för fritidsbruk och har testats i labb. Den kostar drygt en femhundring och för dessa väl investerade slantar får du en pannlampa som sitter skönt, är lätt och dessutom är snygg.


Pannlampa löpning test 2016

Pannlampa bäst i test – Allt du behöver veta. Det enklaste sättet att ta sig an mörkret är att införskaffa sig en pannlampa. De är små, smidiga och lämnar händerna fria, kan man önska sig något mer? I vårt test har vi tagit oss en titt på fem olika populära produkter och utsätt vad vi anser vara den bästa pannlampan du kan köpa. Köpa bästa pannlampan.


Hur avgör man vilken pannlampa som är bäst för en själv? Efter att i flera år ha jämfört många olika pannlampor av toppkvalitet i detalj så har vi fått en tydlig bild av de konkurrerande produkterna och dess funktioner, samt vilka produkter som fungerar bäst i olika situationer. Ska villigt erkänna att jag inte är något stort fan av mörker, regn, snöblask och annat som hör vintern till.


Pannlampa löpning test 2016

Därför blir det ofta löpband de gånger jag inte får till löpning i dagsljus, men så behöver det ju inte alltid vara. Ok, behöver en pannlampa med vasst ljus. Efter lite slösurfande inser jag att det finns alldeles för många att välja på.


Samt en massa tips och tester. Ge mig ert tips på en stark pannlampa med bra spridning. Så korta svar nu, inga redovisningar. Silvas nylanserade pannlampa Runner har utsetts som ”Bäst i Test ” i tidningen Runnersworld då olika pannlampor avsedda för löpning.


Ni som har någon av pannlamporna i testet. Många på funbeat (jag letade gamla trådar) gillar ju denna: LED LENSER - H7. Sist jag hade pannlampa var det batteripack och säkert en. Utvecklad för löpning , orientering och mountainbike. Huvudställningen överraskar oss, den sitter riktigt bra på huvudet och är lätt att justera i farten.


Lampan kan vinklas efter önskemål och styrkan regleras med en knapptryckning på sidan av lamphuset, men knappen är inte alldeles enkel att få kläm på. Testfakta har i ett test jämfört åtta pannlampor för löpning och skidåkning. Ett jämnt och tydligt ljus på spåret är a och o för den som ska ut och. Hos XXL hittar du ett stort sortiment av pannlampor för träning och friluftsliv.


Pannlampa löpning test 2016

Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! Batterier till det mesta! Löpning - Alltid rea - Outlet - Alltid prisgaranti! Ny modell med högre kvalitet, större effekt och bättre driftssäkerhet. Aningen för smal ljuskägla för att jag skulle säga att den är perfekt för löpning på småstigar, men den funkar där också.


För de vars löpning eller vandring inte är begränsat till dagtid kan en pannlampa vara till hjälp. Du köper givetvis din pannlampa hos Outnorth. I mitt pannlampa bäst i test kommer jag gå igenom de bästa pannlamporna som finns att köpa just nu, detta för att få dig att få en klarare bild av vilken pannlampa du ska köpa.


Vi har tagit en titt på populära modeller av ficklampor för att se vilken som lyser upp mest, har bäst batteritid och pris. Kanske ligger det en massa ficklampor i din byrålåda som du inte tycker är helt bra, just för att du måste hålla i dem för att kunna se ordentligt. Den bästa pannlampan är ju den som du har på dig just när du behöver den. VI SAMMANSTÄLLER TESTER. Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna.


Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Hos oss kan du köpa pannlampor online. Detsamma gäller givetvis om du ska cykla i mörker eller skymning.


Vi har pannlampor av märken som Silva och Everest, och flera olika modeller att välja på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg