fredag 28 oktober 2016

Jobb säljare butik

Lediga jobb som Säljare. Massa av lediga Försäljningsjobb! Köp platsannonser hos Blocket Jobb. Se lediga jobb hos olika företag. Hitta din nya arbetsgivare idag!

Bevaka jobb som är utav intresse. Välkommen till Blocket Jobb! Heminredning till kampanjpris. Här visas jobbannonser som matchar din sökfråga.


Sök efter nya Säljare i butik - jobb i Karlskrona. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 52.

Brinner du för service och sälj är jobb i butik något för dig. Just nu söker vi butikssäljare till Uppsala-Upplands Väsby på heltid för att stärka upp våra totalt butiker i Sverige. Som butikssäljare på Shurgard innebär din dag att du arbetar med omväxlande arbetsuppgifter under eget ansvar. Din viktigaste uppgift är att matcha våra kunders behov av förråd med det vår butik kan erbjuda. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor.


Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Känner du nu att ett säljjobb skulle vara något för dig? Då är det bara att sätta igång att söka. Här på sidan hittar du det senaste inom säljjobb i Stockholm och säljjobb i Göteborg, men det finns även bra jobb som säljare i andra och mindre städer. När vi gör rekryteringar till nyöppningar av butiker och ska anställa många personer samtidigt så tittar vi även utifrån ett mångfaldsperspektiv – spridning av erfarenhet, ålder, kön och bakgrund.


Måste man ha någon tidigare erfarenhet? Nej, om du söker jobb som säljare så lär vi upp dig i butiken. Gävle och andra stora. Butiker - Prisvärda möbler och inredning på nätet!


Som säljare i någon utav våra butiker ska du vara tillgänglig för kunderna, erbjuda Sveriges bästa kundservice genom att analysera kundens situation och behov - och hitta en lösning för att uppfylla dem. Dessutom skall du uppnå och upprätthålla en god kunskap om våra produkter samt hålla en hög butiksstandard och.

Butik Försäljning Stockholm Haninge. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Används egenskaperna rätt får kunden oftast en positiv upplevelse av butiken. Det stärker butikens varumärke och konkurrenskraft vilket ökar chanserna att kunderna återkommer.


Säljare är ett utåtriktat och serviceinriktat arbete som erbjuder många olika karriärvägar. Du bör ha sinne för affärer, gilla att arbeta på ett resultatfokuserat sätt och vara bra på att läsa av andra människors önskemål. The Body Shop Svenska AB, Bromma, Stockholm blocketjobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg