tisdag 4 juli 2017

Hyra husbil stockholm

Sök efter Låna Husbil nu på nya KensaQ. Vi bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt från hyresvärdar och privata uthyrare. Vi visar kontaktuppgifter till hyresvärdar i Stockholm med lediga lägenheter. Vi har samlat alla uthyrare av husbilar, se enkelt vart du kan hyra i närheten av dig.


Att hyra husbil under sin semester har blivit allt populärare men det är.

Men innan du bestämmer dig för vilken husbil och vilken uthyrare du skall välja är det bra att tänka på några punkter innan du slår till. Först och främst är det bra att kolla upp uthyraren. Verkar uthyrningsfirman eller privatpersonen seriös?


Upplev Sverige på ett bekvämt och flexibelt sätt genom att hyra husbil i Stockholm ! Upptäck mer av vår vackra huvudstad med Auto Europe till bra priser. Hyra husbil i Sverige - utforska vackra Svedala. Att hyra en husbil i Sverige är lite som att ta med sig hemmet ut på vägarna.

Man får se så mycket mer jämfört med en traditionell semester. Du kan åka till norra Sverige och njuta av en sol som aldrig går ner, eller bila längs med Västkusten och bada på både klipp- och sandstränder. Varför inte ta med familjen på en fantastisk resa genom Sverige eller Europa, samtidigt som du kan spara semesterslantar genom att hyra en husbil hos KABE Rental!


Många är de som upptäckt fördelarna med att semestra i husbil. Vi har husbilar i olika kategorier, från vans till stora familjebilar och lyxiga husbilar för 2. Belägen mitt i Sveriges huvudstad och omgiven av skön natur. Mycket bra utgångsläge för ett besök i Stockholm.


Här kan ni njuta av en skön promenad längs med Söder Mälarstrand och beundra den vackra utsikten över Riddarfjärden samtidigt som ni kan vara säkra på att ha nära till allt vad Stockholm har att erbjuda. Caravanhallen är inte bara störst i Stockholmsområdet utan också ett av de mest anrika företagen i husvagns- och husbilsbranschen. Vi är en del av Mc Rent Europe - Europas största husbilsuthyrning.


Obs, bilder är bara exempel, behöver inte härstamma från den aktuella husbilen. Hyra Husbil Stockholm kan tillhandahålla en husbil till din semester. Vi har i dagsläget uthyrningsbilar men utökar vid stor efterfrågan. Städa och tvätta husbilen hos oss.


Allt ni behöver finns lättillgängligt eftersom vi bor i hus på landet.

Praktiskt med tom bil när man ska städa. Men töm avfalls-och toatanken och gör er av med soporna på sista campingplatsen! Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkl. Behöver du hjälp, tips och råd angående din nuvarande husbil eller husvagn? Välkommen in till oss.


Vår moderna anläggning med försäljning, butik, uppställningsplats och ställplats och hittar du i Enköping längst med E– Mycket enkelt att hitta och på bekvämt avstånd från både Stockholm , Uppsala och Västerås. Tips och råd till dig som vill skaffa eller hyra en husbil. Hyr husbil i Göteborg eller Jönköping.


Hyr och njut av en flexibel semester med husbil. Med husbil kan du besöka just de platser som du tycker bäst om. Du får maximal rörlighet och är helt självständig under semestern.


Du kan besöka städer, badorter eller uppleva en aktiv semester. Hyr en husbil , modell Familj, passande för 4-personer när du ska på husbilssemester i Sverige och de nordiska länderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg