onsdag 5 juli 2017

Grenuttag usb hub

Vi pris pressar förbrukningsmaterial till din restaurang och ger dig rätt pris direkt. Vi är Sveriges största leverantör av förbrukningsprodukter till restauranger. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Välj emballage efter din image. Kolla in vårt sortiment.

Alltid fri frakt inom Sverige om du handlar för över 9SEK! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Jordat grenuttag med två USB -portar (totalt A) för laddning av mobil m. Upplindningsbar anslutningskabel.


DELTACO USB -C hubb har många portar för åtkomster till din dator. Idealiskt för anslutning av till exempel en bärbar dator. USB -anslutningar för till exempel USB -minnen, Bluetooth-mottagare etc.


Med en USB -hubb utökar du smidigt anslutningsmöjligheterna på din laptop eller stationära dator.

Vi rekommenderar att man köper en hubb med USB 3. Delbetala i upp till månader. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.


Kan utökas via anslutning av en extern nätadapter (medföljer ej) till självdriven hubb. Med m anslutningskabel. GRENPROPP USB LADDARE 4V.


En vanlig USB -hubb delar också på inkommande ström till uttagen. Eluttaget är utrustat med tre stycken petsäkra och jordade uttag och en m lång förlängningssladd. Uppgradera kontoret eller arbetsplatsen därhemma genom att köpa en USB -hubb. USB -uttaget sitter placerat på stickproppen. Oumbärligt grenuttag för skrivbordet.


Varför inte strömförsörja exempelvis din bärbara dator och en extern hårddisk via eluttagen. Grenuttaget fästs med självhäftande tejp (ingår). Tack vare de portarna i USB -hubben kan du enkelt koppla in övrig utrustning som kortläsare, USB -minne, kamera m. Här är ett oumbärligt grenuttag för skrivbordet.


Strömförsörj exempelvis din bärbara dator och en extern hårddisk via eluttagen. Grenpropp med st USB -uttag för laddning av USB -kompatibla enheter som t ex mobiltelefon, läsplatta, kamera, GPS m m.

Beroende på modell finns det olika antal USB -uttag som kan användas till skrivare, extern hårddisk etc. Här hittar du även förlängningskablar med USB och mikrofoner som smidigt ansluts till datorn via en USB -port. Här har vi en oumbärligt grenuttag för skrivbordet.


Vad man kan tyda ut av bilden så ger den där ut 500mA ihop på bägge USB -uttagen. Olika typer av USB -hubbar. USB -C Hub – anpassad för den nya typen av USB -kontakt som kan sättas in åt båda hållen.


USB Hub PS– USB - hub som ansluts till spelkonsolen PS4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg