tisdag 25 juli 2017

Lättlagad helgmat

Här finner du recept som ger äkta helgkänsla. Med lite finare råvaror och våra inspirerande recept kan du bjuda in vännerna på en härlig och. Tio rätter står för 6procent av svenskarnas helgmat , och den absoluta favoriten är kött med tillbehör. Klassisk lättlagad helgmat. Tre rätter som alla blir en perfekt kombinerad middag.


Börja med en salla fläskfilé till varmrätten och en läcker dessert på äpple.

Om du har svårt att hitta inspiration till middagen så finns här recept på enkel helgmat. Gott, snabbt och enkelt. Här hittar du massor av snabba och enkla recept på härliga helgmenyer och trerätters middagar.


Helgmat får gärna vara lite extra god och lyxig. Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt. Här har vi samlat några recept på lättlagad mat som går snabbt att göra.


De flesta har vi kommit på själva. Vi har även lagt till några av våra bästa recept på drinkar.

INNEHåLLSFöRTECKNING Mat - recept Här kommer recept på mat som är väldigt enkel att göra. Om man är två går det ännu snabbare! Alla pratar om pulled pork. Men det många inte vet om är att det både är väldigt billigt och otroligt enkelt att göra. Det tar lite ti visst, men.


Vad ska jag äta till middag? Snabbt, enkelt och gott ska det vara! Lyxigt och lättlagat - perfekt helgmat. Blåmusslor är ekovänlig, snabblagad mat som ändå ger härlig helgkänsla. Här i krämig gräddsås till nykokt pasta.


De fyra årstidernas pizza Quattro Stagioni gör du lätt på färdigköpt pizzabotten. Lättlagad helgmat med terränggående viner. Dagens meny i Gomorron Sverige bjuder på mat som funkar både hemma och på.


Välj mellan goda och lättlagade förrätter, varmrätter och desserter. När du lagar varm middag är det ofta smart att göra en större portion. Här hittar du recept på nyttiga och lättlagade rätter som du kan ha på bordet på bara minuter. På så vis får du goda matrester till matlådan nästa dag.


Här hittar du fantastiskt goda recept på enkel vardagsmat, klassisk husmanskost, lätta lunchsallader och mustiga grytor – rätter som gör.

Recept på goda och enkla huvudrätter och varmrätter att servera till fest. Många recept med bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg