torsdag 13 juli 2017

Asics frontrunner sverige

Get up to off selected items. Alltid upp till rabatt - Outlet - Alltid prisgaranti! SENASTE PRODUKTTESTER. FUJITRABUCO - En ny vinterfavorit på trailspåret!


Vi är nybörjare och proffs, maratonlöpare, ultralöpare och triathleter - men det vi har gemensamt är kärleken till träning och rörelse! De delar sin passion för rörelse, löpning och skapande. De lever och andas löpning, och de är aktiva större delen av sin fritid.


Då tycker vi att du ska söka! Missa inte chansen att bli en del av samma team som Lisa Nordén, Jonas Buud och David Nilsson! Vad är asics frontrunner sweden? Målet är att stötta ambitiösa löpare i hela världen och starta ett unikt community där alla Asics Frontrunners kan dela med sig av sin passion för löpning.


Kolla på videon nedan. Gillar att springa lopp och att upptäcka omgivningen med hjälp av löpningen. Följ min löpträning på Strava. ASICS erbjuder dagars returrätt på alla skor köpta i september och oktober Oct.


Under september och oktober erbjuder ASICS alla sina kunder möjligheten att testa ASICS skor med returrätt. Tanken är att kunderna ska få testa skorna ordentligt, även utomhus, under minst dagar och max dagar. Vårt främsta mål är att inspirera människor över hela världen. Over the past years I’ve had the opportunity to be part of the ASICS Frontrunner team and I have learned so much about being a brand ambassador. I would like to share my insights with those of you who are thinking of applying for the next intake.


Asics frontrunner sverige

IngMarie Johansson var med på campet och sprang maran som gick i nära graders värme. Här berättar hon om en spännande vecka fylld av träning och gemenskap. Om du sökte men inte lyckades i år, oroa dig inte! Nästa år kanske det blir du som tar det där sista steget in i teamet. ASICS FrontRunner hade nyligen ett av deras årliga training camps på Mallorca, detta i samband med Palma Marathon.


Erbjudanden och rabatter Ta reda på om du är pollenallergiker. Nu presenterar ASICS stolt de personer som blivit utvalda till teamet! Det utvalda teamet knyts till en sajt under runnersworld.


I Norge och Danmark ska nya team bildas med inspirerande ambassadörer i varje land. I Sverige utökas vårt FrontRunner -team med sju nya medlemmar. Vi söker dig som har ett stort intresse för träning, inte enbart löpning.


Water can be boring and most of the time we find ourselves so busy that we completely forget to drink anyway. Som jag nämnt tidigare i veckan har jag under helgen spenderat min tid på Yasuragi SPA vid Hasseludden tillsammans med ASICS Frontrunner Sweden där vi hade en kick-off. Det var enormt spännande och lärorikt med framförallt så enormt roligt att få träffa alla underbara löpare med samma passion och glädje till att springa fast i olika format. We’re running on streets and trails, in cities, woods and in the mountains. We are beginners to elite, marathon runners, ultra runners and triathletes - but what we have in common is the love for sports!


Asics frontrunner sverige

Ansök och läs mer om ASICS Frontrunner här. Vi söker personer med olika bakgrun mål och förutsättningar men med en sak gemensamt: en stor passion för löpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg