fredag 28 juli 2017

Få rakt skägg

Du får du en snygg skarp kant på ditt skägg. Låt huden under hakan vara fri. Kom ihåg att hålla raka linjer, annars kan det snabbt komma att se oharmoniskt och klumpigt ut. Skägg har en egen vilja och växer åt olika håll (och i olika former!) och de allra flesta skägg blir mer eller mindre krulliga ju längre de blir - oavsett om du gillar det eller inte. Om du inte är nöjd med skäggets nuvarande look och vill forma skägget annorlunda, till exempel få rakt skägg , finns det faktiskt ett par knep att ta till.


Få rakt skägg

Precis som hår växer skägg och faller som det är förprogrammerat att göra. När skägg och hår blir fuktigt är det inte ovanligt att det krullar ihop sig. Krulligt skägg blir också kortare. Kan se lite oredigt och stökigt ut.


För dig som vill ha en rakare skägg kommer här några tips och nyheter! Gapar du när du ska raka vid linjen får du en tidligare bild av vart du ska ha linjen. Dvs längst med käkbenet.


Trimma skägget lite i sänder, och håll dig till de tänkta linjerna. Gör det långsamt och mät ordentligt: att raka av för mycket hår går på ett par sekunder men kan ta flera veckor att få fixat. När det blir dags att klippa raka kanter på din frisyr, kan du enkelt fixa detta genom att ta bort trimmerns längdguide och vända på den.


Det första steget är att helt enkelt sluta raka dig. Den första veckan kommer din lata sida uppskatta att inte behöva raka hakan, men sedan kommer ditt tålamod att prövas. Ett skägg på utväxt kan nämligen klia en aning, och innan du nått den längd och tjocklek du vill ha kan din hårväxt se lite ovårdad ut.


Om du inser att du inte riktigt kan få ett ordentligt helskägg så är det bara att raka sig igen och bli en erfarenhet rikare. I det minsta får du veta vilka möjligheter du har i förhållande till din skäggväxt. Steg – Låt bli rakning!


Sluta raka dig och låt ditt skägg växa. Trevlig och smydigt borste , lagom värme och skägget blir rakt men man måste ha ganska lång skägg. Mitt ät cirka cmts lång och den tar inte riktig.


Men på andra sidan har använd väeme borste två gånger. Annars riktig bra service från denne företag och snabb frakt. Det tog enbart timmar att få den hem levererat. Vill man räta ut ett burrigt skägg så börjar man istället längst ut och jobbar sig uppåt. Vill man tvärtom samla ihop ett rakt och spretigt skägg så formar man skägget genom att blåsa upp längs halsen och rulla med borsten underifrån i svepande rörelser.


Då är en rundare borste perfekt, som tex Dubbelsidig Fönborste Till Skägg. Enligt Tacitus år lät germanerna hår och skägg växa i fredstid och fick raka dem av sig först när de stod lutade över en nedlagd fiende, hur nu detta gick till. Detta har betonats i flera av Profetens hadither.


Få rakt skägg

Att raka skägget är en imitation av de icketroende. Till exempel: “Klipp era mustascher och låt era skägg växa. Var olik magianerna (anhängare av en religion som dominerade i Persien). Jag är en 45-årig kvinna som undrar varför så många av oss kvinnor får skäggväxt när vi blir äldre. Jag började få grova hårstrån på hakan och överläppen när jag hade fyllt 30.


De sitter väldigt glest, ett här och ett där. Jag plockar bort dem med pincett ungefär var fjärde dag. Kan detta ha något med hormoner att göra? Jag undrar när man får skägg - riktigt skägg , en polare har grym skäggväxt han är lika gammal som mig, då.


Jag har bara ljusa tunna strån. Kommer jag att få skägg alls? Var noga med detta vid halsen där du har tunn känslig hud. Raka ditt skäggstubb medhårs. Hjälp din hud genom att dra och sträck i den när du rakar dig för att få bästa skäggstubbet.


Avsluta din rakning genom att spola skägget och ansiktet med kallt vatten. Detta stänger porerna i ansiktet på ett bra sätt. Kvinnor med hirsutism, ett hormonellt tillstån få en överdriven behåring och därmed utveckla skägg.


Få rakt skägg

Vi är stolta över att kunna hjälpa dig i din jakt på det perfekta. Vi rekommenderar att du går till en barberare första gången för att få till en form som du sedan kan underhålla hemma. Allra bäst blir det om du använder en skäggsax till ett längre skägg , skäggtrimning på fri hand kan vara lite knepigare att få till.


Rengör skägget ordentligt så att skäggstråna mjukas upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg