måndag 10 juli 2017

Rock kryssning 2017 april

Missa inte dina favoritprodukter. Njut av rabatterade priser på upp till på kläder, skor, accessoarer och mer online! Köp modebranschens ledande varumärken här.


Always in style, any time, any place. Alltid fri frakt och fria returer. Leverans inom 1-arbetsdagar.

Stort urval av kappor på Stylight. Kryssningar över hela världen! Sök bland de största rederierna med 25. Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer.


Blue Coupe är ett band som står för andemeningen med Silja Rock , ett band som spelar episk 70-talsrock i den blues- rock anda som är själva fundamentet till den rockmusik vi har idag. Detta har varit mitt sätt att hylla den musik som följde mig under min tonårsperiod. Resultatet ser ni här intill.


En stenhård resa som du inte får missa.

Fyra scener med hur bra rock som helst. Den januari fylls Cinderellas scener av ban DJ:s och rocktrubadurer. Några av akterna vi får se ombord i år är Sator, Lillasyster, Dead By April , Eleine, dEmotional, S. SWEDEN ROCK FESTIVAL och ROCKKLASSIKER presenterar en helt ny kryssning : ROCKBÅTEN. Under namnet Rockbåten kommer denna kryssning åka mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen man kan tänka sig på böljan den blå.


Cruise Market kan kryssningar. Vi utforskar några av planetens mest avlägsna och oförstörda områden, där naturen stoltserar i all sin prakt. Spännande upplevelser, trevlig underhållning och god mat - Boka din kryssning hos Ving. Välj mellan skärgårdskryssning 21-timmar, långkryssningar, specialkryssningar och prisvärda kryssningspaket. Rock ´n´Roll-kryss till Polen den 25–oktober.


Upptäck de senaste Kappor. Ombord på Stena Vision kommer det att finnas vinylbar, tatuerare samt pryl- och klädmässa. Res med Albatros till Asien, Afrika, Sydamerika, Europa eller USA. Det var lååååång kö in på båten men personalen gjorde sitt bästa. Trots fullproppad båt så var personalen på topp å hade trevligt bemötande å bra service.


Vill bara tacka så mycket för en rolig kryssning. Saknade dock bryggdansen men i och med att vi kom iväg min försent så var det förståeligt.

Vi kan inte hitta en kryssning som matchar dina val. X) för att ta bort något val. Vill du ha hjälp att hitta din drömkryssning så finns våra kryssningsexpereter redo att hjälpa dig. Du kan även besöka oss.


Södra Karibien är för dig som vill ha en längre kryssning – St Lucia med sina tvillingvulkaner och regnskog, strandparadisen Aruba och Barbados. I Östra Karibien ligger det klassiska drömresemålet Bahamas, den avskilda paradisstranden Labadee på Haiti och historiska San Juan i Puerto Rico. Så jäkla trevlig kryssning och har haft sketa skoj. Vi har kryssningar med olika rederier under både höst, vinter och vår i Asien. Just Japan väljer vi att kryssa i under mars till april och september till oktober, då klimatet är som behagligast och färgerna av körsbärsblom och höstlöv är som starkast och vackrast.


När du bokar via oss på Hummingbird Lifestyle Travel, vet du att du reser med de bästa kryssningsrederierna. Låt våra kryssningsexperter hjälpa dig med din kryssning , så blir du garanterat nöjd! Vi finns alltid beredda att hjälpa dig med rätt kryssning för just dina önskemål och smak.


Se kontaktrutan uppe till höger på sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg