torsdag 6 juli 2017

Nöjesguiden stockholm

Vi är annonsfinansierade men det redaktionella innehållet är just det – 1 redaktionellt. Vi tror på den goda smaken och vår publicistiska tanke lyder som följer: Vi vill guida dig till det bästa nöjet. Ansvarig utgivare: Pelle.


Göteborgaren som nu bott i Stockholm så länge att hen MÅSTE. Enhetlighet är inget självändamål när Per Svensson på egen. Sveriges största gratistidning inom populärkultur.

Tyckte om Stockholm idag. Solen sken och saker var enkelt. Det har gått åtta år sedan Alexandra “Kissie” Nilsson. Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter. För första gången visas flera av bilderna upp och det sker då i den förort där bilderna är tagna.


De skildrar en del av Bromma som normalt inte uppmärksammas, en del som ser ut som många närförorter i Stockholm och andra städers förorter och stadsdelar. Detta är Ingrid Lindebergs första separata fotoutställning. Jag hamnade vid samma bord som skådespelerskan Karin Franz Körlof när jag var ute i går.


Hon verkade inte minnas mig.

Nöjesguiden, Stockholm. Jag var utsänd att intervjua Sverrir Gudn. Förutom när jag gick fel och insåg att jag skulle bli sen till intervjun jag skulle ha.


Då fick jag ta en VOI över hela bron mellan Hornstull och… DN-skrapan, vad fan HETER BROJÄVELN SKA JAG BEHÖVA GOOGLA DET NU. Thatsup Stockholm är en nöjesguide med lite extra fokus på restauranger. Här får du redaktionens och läsarnas bästa tips på var du hittar stans bästa restauranger, barer, caféer, museer, frisörer, hotell och mycket mer. Senare flyttade redaktionen till Stockholm.


Den norska versionen heter NATTDAG. Köpenhamnstidningen är nedlagd. Nu vänder jag mig till dig i hopp om hjälp. Jag ska bli bjuden på födelsedagsmiddag av killen jag är så tusans kär i, vi har sets ett år men bor på olika orter (han på finska sidan vilket är lite kulturkrock) MEN detta kommer vara första gången han kommer och hälsar på MIG i Stockholm.


Stockholm vimlar av riktigt bra lunchrestauranger, men att hitta rätt i lunchrusningen är inte alltid så lätt. I den här guiden har vi plockat ut. Ung man skjuten i Stockholm. Fan vad jag älskar att det snöar i Stockholm nu.


Det ger mig pirr i hela kroppen och jag går runt här hemma och ler stort som ett äkta vinter-psykfall. Jag tror dels att det är Anton som hjälpt mig älska vintern så mycket. Mer om Vad händer i Stockholm.


Genom åren har sajten vuxit och är idag en väldigt uppskattad sida som delas frekvent i sociala medier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg