torsdag 6 juli 2017

Finspackel plastic padding

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris släpvagnar. Hitta rätt produkt till rätt pris. Rätt produkt till rätt pris. Perfekt för ytspackling när ytorna ska lackas.


Mycket lämplig för ytor som skall övermålas eller lackeras. FINSPACKEL 180ML PLASTIC PADDING. ANTAL Lägg i varukorg. Butiksvara Distribueras av din lokala BOLIST-butik. Förstora sedan inte hålet.


APPLICERING: Skrapspackla ytan. Fäster på trä metall och plast. Kan övermålas redan efter minuter. GUIDE ver3_SWE_pp_guide_uppslag.


Finspackel plastic padding

Spacklet härdar efter minuter och kan därefter mycket enkelt bearbetas eller slipas. Allroundspackel för hemmet. Ett spackel som fyller ut sprickor och ojämnheter i trä, masonit, fiberplattor och betong. Lätt att hantera och passar därför bra för hemmet.


Varken sjunker eller spricker och kan övermålas. Köp Lägg till i inköpslista Lagerstatus. Plastic Padding Superspackel.


Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress.


Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från. Det erövrade världen med sin produkt Kemisk Metall för år sedan, och levererar nu över 1produkter till bileftermarknaden, industrimarknaden och privatanvändare. Sortimentet består av spackel, lim, färgspray, rostskydd och tätningsprodukter. Finspackel PLASTIC PADDING. Lämpligt som ytspackel på metall och trä för ytor som ska övermålas eller lackas.


Idealisk för ytspackling. Bildelar i kategorin plastic padding hittar du här hos oss på Parts. Klicka på bilden eller namnet för varje bildel för mer detaljerad information.


Spacklet lagar sprickor och hål i betong, plåt och stenplattor samt fyller, limmar, tätar och förenar trä, sten och metall i alla kombinationer. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. PP1är deras finspackel.


Härdar på minuter och kan övermålas. Blandat spackel avger mycket värme vid härdning så det är nog inte själva spacklet som blir dåligt av kylan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg