fredag 21 juli 2017

Eluttag london

USB vägguttag från Schneider Electric. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Fantastiska Erbjudanden i London. Genom London rinner floden Themsen och staden har många broar och tunnlar. London Bridge och Tower Bridge är två av de mest kända broarna och båda är öppna för turister.


Det är nästan omöjligt att resa till London utan att uppleva historia och kultur.

Storbritannien har eluttag av typ G. För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också behöver ha ett standardiserat utseende. Standarderna varierar världen över. Det finns ett antal icke-passande standarder.


Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter. Du kan köpa adapters på de största brittiska flygplatserna samt kedjor som Boots. Res inte utan adapter!


Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över.

Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Vad jag minns från mina besök i London så fanns det adapter att köpa överallt. Har själv köpt en såndär multiadapter som passar till flera olika länders uttag, hade med den till Turkiet men där behövdes inte sånt!


London i april och införskaffar då några eladaptrar som behövs för deras eluttag. Nu läste jag att även Cypern har andra eluttag än vi i Sverige. Ni vet ju hur det är, denna ständiga undran.


Behöver jag en adapter på min nästa resa eller inte? Vagabond hjälper dig på traven. Shoppinghelg i London ? Observera att den inte omvandlar spänning och frekvenser utan endast ska användas för fysisk kompatibilitet.


Storsäljare från Schneider. Museer i London : Se omdömen och bilder för museer i London , England på TripAdvisor. Behövs adapter: Ja, svenskar behöver adapter. Elektriska_standarder_i_världenCachadLiknande. London har också många andra taxibolag och minicabs - dessa fordon har ingen taxameter så kontrollera priset när du bokar.


Den genomsnittliga spänningen i ett brittiskt eluttag är 230v eller något högre, så kontrollera spänningen på enheten innan du ansluter den. Eluttag finns på många caféer med WiFi och på vissa regionaltåg. Det är dyrare att övernatta i större städer, London är klart dyrastl.

Dessutom skall man vara uppmärksam på att Englan Skottland och Wales har olika sätt att klassificera hotellen på, vilket betyder att man inte kan gå efter en standard och man får inte nödvändigtvis samma service för samma belopp i olika områden. Jordad reseadapter för att koppla in svensk utrustning i t. Används för att koppla in utrustning med stickpropp av typ C eller F i. Hur många gånger har du stått med elsladden till någon av dina elektriska apparater och tittat på ett eluttag som inte ens har ens en avlägsen likhet med den kontakt du har? Jag måste erkänna att det fortfarande händer mig då och då trots att jag har en försvarlig mängd adaptrar hemma i min ”elektriska reselåda”. I London hittar du marknader av alla slag och om du är du här över helgen får du absolut inte missa att avlägga ett besök på någon av våra favoriter.


Här nedan följer ett urval av de bästa och mest populära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg