onsdag 5 juli 2017

Tui mina sidor

Vi förhandlar så att du slipper. Prisvärda hotell genom Hotels. Att skapa ditt eget konto går på ett kick. Sedan kan du enkelt överblicka dina resor – både de du gjort och de du planerar.


Klicka här för att logga in! Bland annat kan du skapa.

Du loggar enkelt in på mina sidor med Mobilt Bank ID. När du loggat in kan du se dina transaktioner, ditt saldo, ställa in regionspärrar, läsa om aktuella erbjudanden och mycket mer. Vill du läsa mer om Mobilt Bank ID kan du göra det här.


Weekendresor och kryssningar. Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig. Mina sidor Välkommen att logga in på Mina sidor ! Här kan du se din förbrukning, dina fakturor, avtal och kunduppgifter med mera.


TUI Nordic är en del av TUI Group.

Så om din totala rabatt överstiger 500:- kommer detta specificeras som kampanjrabatt i din prisspecifikation och inte TUI Card-rabatt. Genom att du bokar resan med TUI via tuicard. Läs mer om personuppgifter hos TUI.


Med TUI Card kan du delbetala din resa och med varje köp samla poäng till nästa semester. Vi använder cookies på forsakringskassan. Adress: Söder Mälarstrand 2 Stockholm.


Den här webbplatsen behöver lagra så kallade kakor (cookies) på din dator för att fungera. De finns två typer av kakor. Från januari höjs avgiften för artiklar som måste beställas från ett annat bibliotek till kronor per artikel (oavsett antal sidor ). Om artikeln ska skickas hem tillkommer portokostnad på kronor per artikel. För mer information se sidan Låna och beställa.


Som inloggad kan du lämna dina synpunkter och förslag via knappen Tyck till. Logga in på Mina Sidor. Du har möjlighet att betala med kort direkt från sidan. Här registrerar du också dina person- och passuppgifter som vi behöver få in.


När du gjort en uppdatering, glöm inte att trycka på spara-knappen. Nu hittar du alla funktionerna för det, här också. Har du ett Supreme Card?


Tack för att du vill hjälpa oss att förbättra vår nya abonnemangssida.

Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan. Din åsikt är viktig för oss! Vi arbetar just nu med en ny design för våra mobila abonnemang.


Nu skulle vi behöva din hjälp för att det ska bli så bra som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg