fredag 14 juli 2017

Enkebal kroer

Hver fredag er der single-og dansebal på Kauslunde Kro nær Middelfart. Der kan bestilles bord. Først er der spisning - på slaget er der liveban og mændene begynder at byde.


Lørdagsbal på Hotel Rødding har en lang tradition bag sig. Konfirmation og bryllup - Selskabslokaler nær Viborg Silkeborg. Med topproffesionelle orkestre der spiller forrygende musik for folk i alle aldre, lige fra 60er numre til de nyeste radiohit. Ved alle arrangementerne åbnes dørene. d på Mit Telmore.


Tank op og få fuld kontrol over dit forbrug med din Telmore-app. Rediger dit abonnement og profil. Så går vi til enkebal Melodi: Svend Lundvig - Tekst: Gustav Winckler Så går vi til enkebal hjemme i vor dansehal! Er du træt og sur og bleg kom så bare denne vej, der er osse plads til dig. Vi byder på mange forskellige arrangementer hver fredag og lørdag.


Nøgleordet enkebal kroer er ét ud af 3. Se tilbud og info fra de enkelte byer ved at vælge byen i menuen FOROVEN. Udvælg de artikler, der interesserer dig, og opbyg din egen læseliste. Så har du altid et sted at starte, når du har tid til at læse.


Billede fra Nørre Snede Kro, Nørre Snede: DANS FOR SINGLER OG DANSEGLADE FRA KL. HVER LØRDAG - Se TripAdvisor-medlemmernes personlige billeder og. Så hyggelig og rolig Som at træde ind i stuen hjemme hos min mormor en tryg og hyggelig stemning og maden er i top. I Vesthimmerland kan du.


Enkebal kroer

Kandis har tilbagelagt millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end gange rundt om jorden – for at spille på kroer , i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansehaller. Hvad der for Kandis for alvor begyndte med ”En lille ring af guld”, er blevet til meget mere gennem årene. For at stedets karakter og indholdet i anmeldelserne skal være relevant for din kommende tur, arkiverer vi alle anmeldelser som er ældre end måneder.


Den største kro guide for kroer i Danmark. SinglePortalen SingleInternet. REQUEST TO REMOVE Fritid - Rejser. Et rigtigt hyggeligt hotel, med en sød og flink betjening. Et perfekt weekendophol som.


Enkebal kroer

Kalenderen vil løbende blive opdateret med nye tiltag og menuer. Stor traditionel jule buffet kl. Find moments of happiness og book på en af de danske kroer og hoteller hos Small Danish Hotels. Vi har gode tilbud på miniferie, sommerferie, weekendophold og wellness til krop og sjæl. Hotel Arnbjerg ligger i centrum af Varde i rolige omgivelser ved Arnbjerg parken.


Saunte Planter og Blomster. Sammensæt selv din gourmetmenu. Vælg mellem tre forskellige forretter, hovedretter og desserter. Maden henter sin inspiration i det nordiske køkken, hvor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg