torsdag 6 juli 2017

Bästa stranden koh lanta

Koh Lanta erbjuder allt vi älskar med Thailand. Hitta billigaste resan till solen. Boka din resa online idag! Har du frågor kring din resa? Kontakta oss på mejl eller telefon.


Bästa stranden koh lanta

Se vårt breda utbud här! Vind hier verzorgingstips en alle informatie over de Lantana. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


De söndra stränderna efter har en alltmer avslappnad miljö. Strandhotell i Ko Lanta : Se recensioner, bilder och fantastiska erbjudanden på hotell i Ko Lanta , Thailand på TripAdvisor. Det finns också massor av aktiviteter för dig som inte bara vill slappa på stranden. Varför inte testa thaiboxning, kajakpaddling, fiske eller gå en matlagninskurs. Long Beach är nästan kilometer lång.


Bästa stranden koh lanta

Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger. En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt. För att komma hit kan du antingen hyra moped eller åka. Den fridfullaste stranden i Phuket”, så lyder en av recensionerna på TripAdvisors lista över Thailands bästa stränder där Nai Harn Beach hamnar i topp. Detta är en stor strand där du inte behöver trängas bland andra besökare, men där du också kan äta en bit mat och få massage under tiden du njuter av tystnaden.


Vilka är de bästa hotellen vid stranden i Ko Lanta ? Populära hotell vid stranden i Ko Lanta inkluderar Layana Resort and Spa, Pimalai Resort and Spa och Lanta Casa Blanca. Se hela listan: Strandhotell - Ko Lanta. Men oavsett vad man tycker om det så finns stränderna där, lika storslagna, och med lika fantastiska solnedgångar som alltid. Så ha koll på kartan vid bokning och se till att hamna på en strand som passar. Hur funkar det med tvätt?


Behöver jag vara orolig för denguefeber? Var ska jag gå och handla? Veel tips en informatie over de Lantana. Semesterkortet, läs mer här. Bekijk onze artikelen en laat je inspireren!


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Denna strand ligger bara en minut söder om Ba Kan Tiang. Under den här tiden är temperaturen härligt varm, himlen är klar och luften mer frisk. Stränderna står beskrivna i bokstavsordning. Det är ett bra och roligt sätt att utforska alla stränder som ligger längs med öns kustlinje.


Bästa stranden koh lanta

Stranden ligger i söderläge och är oftast helt vindstilla. Den västra delen är den lugnaste delen och stranden är väldigt långgrund. Koh Lipe har även två till stränder som kvalar in på denna lista Sunrise Beach och SUnset Beach. Koh Samui försvann då de hade massiva översvämningar och flygen var dyra.


Koh Samet, Mae Phim och Rayong har vi tröttnat på och Samet känns väldigt trångt. Hua Hin levererar inte när det gäller stränder. Här erbjuds charmigt och luftkonditionerat boende med egen balkong.


Annars är båda stränder inte långgrunda utan mycket vuxenvänliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg