måndag 31 juli 2017

Finspackel trä

Finspackel trä

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel.


Finspackel F är ett traditionellt finkornigt sandspackel. Du har kommit till en artikel som utgått ur vårt sortiment. Används inomhus i torra utrymmen.


Klicka på knappen se lagerstatus i alla butiker för att se om den finns kvar i din. Finspacklet är perfekt för spackling av skarvar mellan gippsskivor och liknande. Vissa varianter av finspackel går helt sonika under namnet skarv- eller fogspackel.


Rullspackel är ett spackel som passar bra vid bredspackling då det. Spackel till trä , betong, puts m. Snickerispackel Dana Lim 6är ett cellulosaförstärkt akrylspackel som är särskilt lämpad till reparation av djupa hål. Ytorna skall vara rena, torra och väl bundna.


Målade ytor tvättas rena eller slipas. Sugande underlag och obehandlat trä bör grundas före spackling. Applicera med stålspackel.


Finspackel trä

Slipning och övermålning kanskeefter ca timme beroende på temperatur, luftfuktighet och skikttjocklek. Slipbar med god fyllnadsförmåga. Ytan blir slät och ger en matt finish samt ger en bra fästyta för efterföljande behandling, t. När du spacklar inomhus är det underlaget som avgör vilket spackel som ska användas.


Till exempel krävs det ett särskilt spackel för våtutrymmen. Plastiskt Trä natur lagar snabbt och lätt skador i trä. Spacklet är en snabbhärdande massa som efter härdning tål att skruvas i, sågas, hyvlas, och ytbehandlas. Spackla med finspackel (målad vägg) eller mediumspackel (vägg som ska tapetseras). Låt torka ordentligt och finslipa.


Finspackel trä

Bredspackla med rullspackel (var gärna två) Rolla ut rullspackel med en roller över hela väggen, vänta några minuter och låt din arbetskompis slätar ut spacklet med en bredspackelspade. Information om cookies Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta.


Spackla om du vill ha ett perfekt resultat Att spackla är ofta nödvändigt för såväl proffs som hemmafixare. Fyller ut mindre hål och ojämnheter. Mycket lämplig för ytor som skall övermålas eller lackeras.


Idealiskt för ytspackling och för extremt fina spacklingar på metall och trä. Fäster på trä , metall och plast. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist.


KEMISKT TRÄ LJUSBRUN 0. PP ULTIMA FINSPACKEL 0. Speciellt för att fylla små sprickor eller bucklor orsakade av sten samt ytor som ska övermålas eller lackas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg