torsdag 13 juli 2017

Kinetisk sand

Två sandtyper som ser väldigt lika ut! Men vet du, De har faktiskt helt olika egenskaper. Kinetic Sand is a toy trademarked and produced by Spin Master Ltd.


It mimics the physical properties of wet sand. Sanden var så perfekt fuktig att man kunde skapa vilka skulpturer man ville genom att forma med händer, spadar och spannar.

Det känns nästan som en blandning mellan perfekt fuktig sand och modellera som aldrig torkar ut. Att göra kinetisk sand själv är inte så svårt, tvärtom! Kallas också magisk sand , det här är perfekt som ett ersättare för riktig sand.


På grund av dess konsistens och möjligheten att färgas i olika färger är den kinetiska sanden särskilt populär hos barn. SCIENCE WITH PHIL - I bought some kinetic sand and it is strangely satisfying! None of this video is shot in slow motion.


Formbar sand - istället för Ipad. Mamma, jag har inget att göra.

Jag antar att alla som har barn över tre år känner igen den klagovisan. Igår bestämde jag mig för att testa att göra Magisk sand efter ett recept jag spanat in på. Inomhussand som rör sig mycket lätt när man arbetar med den.


Placera sanden på bordet och skapa former och figurer. Kinetic sand er en skøn måde at være kreativ på uden at blive beskidt. Spesialpriser i Leaf Sands Khao Lak Boka Leaf Sands Khao Lak nu! Magisk sand känns ungefär som en blandning av modellera och den där fuktiga sanden som du lekte med på en stranden.


Du kan knåda den till en hård och stabil klump som håller ihop, och en sekund senare låta den rinna mellan fingrarna. Du kan också skulptera med den, till exempel med hjälp av de me. Det är roligare när det är Wacky!


Du har sett det förut, men du har aldrig känt något som det! Det har inget med uppsugning av luft att göra. Kinetisk sand Sandkasse 450g Kinetisk sand Hobbyartiklar 02.


Det är helt enkelt bara sand som försetts med en lagom mängd av en lagom klibbig polymer. När sanden hälls eller fluffas upp gör den anpassade klibbigheten att sanden rör sig på ett levande sätt och att den inte av sig själv vill kompakteras lätt. Det er en god måde for børn, at udforske materialet.

Det er perfekt for børn der skal styrke sine sanser og motoriske evner. Det kan rigtigt sætte gang i kreativiteten og fantasien. Her på siden finder du forskellige sæt med alverdens farver til dit kinetiske sand.


Skab dit eget kinetiske sandunivers ved at starte her. Således byder legetøjet på timevis af leg for børn. Tryk her og læs mere om magisk sand På denne side har vi samlet vores store udvalg af magisk sand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg