måndag 24 juli 2017

Sunfleet tanka

Sunfleet har över tusentals bilar över nästan hela landet. Alltid på tillgängliga platser, dit det är enkelt att ta sig till fots. Du är inte knuten till en specifik bilpool, eller ens en specifik stad. Ena gången kan du välja att hämta en bil i Göteborg, en annan gång i Stockholm eller Lund till exempel.


Nu kan du tanka det förnyelsebara bränslet HVO1i flera av våra bilmodeller.

Nyligen godkände Volvo tankning av HVO1i flera av sina nya bilmodeller. Det innebär att du numer kan tanka flera av Sunfleets bilar med det nya drivmedlet, som sänker koldioxidutsläppen med upp till. Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool i Göteborg. Om bilens tankmätare visar mindre än halv tank måste du tanka bilen, här berättar vi hur du gör.


Tillgång till bil, när du vill. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver.

Enkelt att programmera (för normalbegåvade testdrivna utvecklare). Dessa två alternativ påverkar mycket av bilpoolens profil, som prissättningen och servicenivån. I en kooperativ bilpool är det vanligt att medlemmarna delar på vissa arbetsuppgifter, exempelvis bilvår försäkringsfrågor och utbildning av nya medlemmar. I den kommersiella bilpoolen behöver kunden bara tanka bilen. Välj mellan snabbladdare på kW och semisnabbladdare på kW.


Du betalar enkelt i InCharge‑appen där du kan välja att betala via Volvokortet för att få alla bilrelaterade kostnader på ett ställe. Sundbybergs bilpool, som är en ekonomisk förening, har bilar i Sundbyberg. För att bli medlem och använda bilpoolen registrerar du dig på sunfleet.


Sänk transport och administrationskostnader och stärk samtidigt företagets miljöprofil. Få koll på era resekostnaderna genom månadsfakturering med körjournal specificerad efter ert behov. Då har du bil varje dag! Biogas och fordonsgas är några av de mest miljövänliga bränslena på marknaden i dag.


Så här lätt tankar du din gasbil. Men även där Volvo faktiskt har miljöbilar, som på gassidan, så återspeglas det inte hos Sunfleet. De hade tidigare gasbilar och har kvar särskilda instruktioner för hur man tankar dem, men bilarna är borta.


Nu är det mest dieslar och ofta inte ens de snålaste, miljöbilsklassade versionerna.

Ta också för vana att gå ett varv runt bilen när du hämtar den och lämnar tillbaka den för att se att allt ser bra ut. Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden. Det finns flera olika upphämtningsplatser i Stockholm. Tanken med bilpool är att du ska ha tillgång till bil precis när du vill utan att själv äga den. Vi tar hand om biltvätt, service, däckbyten och städning.


Bilpool är ett enkelt, miljövänligt och ekonomiskt sätt att ”äga” bil på. Du behöver inte bekymra dig om att tvätta bilen eller köra den på service. Service ingår alltid i avtalet, liksom tvätt, vägassistans och support. Du kan dessutom välja en stor bil när du behöver det eller en mindre när det räcker. Du godkänner att vi sparar din mailadress och du kan avanmäla dig när du vill.


Vid parkeringarna i Mörby centrum finns laddstolpar för laddning av elbilarna, dessa bilar kan även tankas på ett flertal platser runt omkring i landet där Typ-laddare finns. Tanka med förnybara bränslen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg