onsdag 19 juli 2017

Kändisar som fyller 50 år 2017

Kommer du ihåg -åringarna i dag? Fallet med försvunna 17-åriga Wilma Andersson har engagerat många, inte minst i Uddevalla. Efter polisens besked på fredagen om fynd som bekräftar att hon inte är i livet håller kyrkan öppet för de som vill och på Kungstorget i Uddevalla började människor samlas för att tända ljus. Rika och berömda begår ibland brott som de kanske klarar sig undan i högre grad än om de var vanliga människor.


Ibland är dock brotten eller misstagen så stora att de inte går att sudda bort.

Titta igenom galleriet för att se personer som du kanske inte förväntar dig, som varit involverade i mycket allvarliga brott. Då tog Zara Larsson, 2 den åtråvärda förstaplatsen, men vem blir det i år ? Det gäller att gissa rätt på vilket år ett antal kändisar är födda. Vissa är enkla, andra är svåra.


Flera kändisar fyller år. Malin Baryar 4 skådisen Max von Sydow, och artisten Mikael Wiehe, 70. Men också studenten och blivande civilekonomen Linnéa Möller – som firar år dagen till ära.

Vad har du gjort på födelsedagen? Några av dalarna för oss på Filmtopp är naturligtvis alla de talangfulla filmskapare och filmstjärnor som har gått bort under olika omständigheter och på olika sätt lämnat avtryck hos oss, anhöriga och fans världen över. Idag grattar vi tre helt olika kändisar som fyllt år ! Jane Krakowski fyllde år den oktober.


Jag minns Jane mest som beskäftiga Elaine från 90-talets föregångare till Grey’s Anatomy, långköraren Ally McBeal (fast det var advokater istället för läkare). Vi Gratulerar På Födelsedagen. Det är ingen idé att fylla i kalendern max i sinnet. Pia Fredriksson, Billeberga. Också skådespelaren Mickey Rourke fyller sina år.


Bland kvinnorna är det Jennifer Tilly som fyller och Hollywooddraken Lauren Bacall som faktiskt fortfarande lever. Hon fyller hela idag. Grattis på den stora dagen och hoppas ni lever minst ett år till önskar Nyheter24.


I januari i år fyllde personnumret år. Myndigheterna förklarade att de skapade personnumret för att det skulle bli tydligt vilka som bodde i samhället. Ett personnummer är ett nummer som vi har i Sverige så att det ska gå att identifiera personer.

I ungefär år har vinjetten ”Önskebilden” funnits med i tidningen – delen där läsarna själva får önska posters. Förr var det en per nummer, i dag är det fyra plus en hel poster-tidning en gång per år. Kändisar och idrottsstjärnor är mest populära, berättar chefredaktören Lukas Björkman.


I år fyller internet år. Det brukar räknas som internets födelse. Till en början var det mest universitet som använde internet. Landskapet skaffar Snapchat när Finland fyller år. Ett eget Snapchat-konto, nytt frimärke från Åland Post designat av Juha Pykäläinen och en särskild budget.


Det bjuder landskapet på när Finland fyller 1år. Tio svenska kändisar som vägrar gå i pension Allt fler svenskar fortsätter att jobba efter år och den svenska näringslivs- och kändiseliten är inget undantag. SvD Näringsliv listar tio av höjdarna som vägrar att gå i pension – bland andra en före detta statsminister, en sångröst som aldrig tycks tystna och en ständigt aktuell kriminolog. Idag hurrar vi för ingen mindre än vår kära drottning Silvia som fyller år !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg