torsdag 27 juli 2017

Grenuttag med överspänningsskydd

Vi pris pressar förbrukningsmaterial till din restaurang och ger dig rätt pris direkt. Vi är Sveriges största leverantör av förbrukningsprodukter till restauranger. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Välj emballage efter din image.

Kolla in vårt sortiment. Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service!


Jordat grenuttag med överspänningsskydd tillverkat i aluminium med stöttåliga plastdetaljer. Skyddar mot spänningstoppar på elnätet. LED-indikator och belyst.


De flesta elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, men en del enklare arbeten får du utföra själv, om du har kunskap om hur du ska göra.

Med överspänningsskydd klass III. H05VV-F 3G) x mm², A. A Brennenstuhl Secure-Tec - överspänningsskydd med 6-vägs grenuttag. Grenuttag med överspänningsskydd Brennenstuhl Secure-Tec 19. Var rädd om dyrbar elektronik som datorer, nätverksutrustning och TV-apparater genom att ansluta dem till ett grenuttag med inbyggt överspänningsskydd som skyddar mot skadliga överspänningar på elnätet. Brennenstuhl Secure Tec, ett 6-vägs jordat grenuttag med överspänningsskydd som skyddar elektronisk utrustning från att gå sönder av överspänningar på elnätet.


Jordat, 2-poligt grenuttag med överspänningsskydd. Perfekt att ha på ställen där många uttag behövs. Med snedställda uttag ger det mer plats åt olika former av transformatorer. Med hjälp av vår lampguide hittar du rätt lampa för ditt hem – Tingstad.


Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Den inbyggda överspänningsskydd skyddar de anslutna enheterna mot överspänning med gott exempel indirekt Blixtnedslag. Den inbyggda grenuttag lyftöglor tillåter enkel väggmontering med skruvar och belysta omkopplare medger en individ på och av de anslutna enheterna. Garanterat skydd mot extrema toppar och allvarliga elektriska stötar.


Arrangemang av 3-kärnledningar skyddar live, neutral och jordledare. Med termosäkring, ytterligare skydd mot oförutsedda ökningar i temperaturen på varistorer och stänger från vägguttaget i händelse av överspänning.

Mycket användbart om nån försöker prata med en lite hastigt så slipper man ta av sig lurarna. Endast använt appen en gång för att sätta upp allt, inte upplevt några problem med min Samsung S10e. I princip det jag vill ha. BRENNENSTUHL Ecoline 6-vägs grenuttag med överspänningsskydd och brytare, antracit, m kabel Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.


Kontrollera din e-postadress. Jag vet att man kan klara sig med vanligt grenuttag utan missöden och att bara för att man har överspänningsskydd så är det inte totalt säkert att absolut ingenting kan hände. Men det känns iaf tryggare att ha överspänningsskydd än att inte ha det.


Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg