onsdag 1 februari 2017

Pizzeria i boden

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Snabb, smidig och säker beställning via vår hemsida.


Hemköping och avhämtning!

Här hittar du alla pizzerior i Boden. Totalt pizzerior, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Onlinepizza är nu foodora! Man blev glad av den trevliga personalen, smarrig pizza och.


Verksamhetsbeskrivningen för. Här kan du beställa din mat och få den levererad direkt hem till dörren eller färdig att hämta i vår restaurang. Välj mellan olika sorters pizzor att avnjuta i restaurangen eller för avhämtning.

Lunchpizzor serveras vardagar mellan 11:00. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi på restaurangen är specialister på pizza. Utforska gärna vår hemsida! Om du beställer online kan du betala med kort.


Vi hoppas att du kommer att tycka vår restaurang är bäst i stan när det gäller service och matkvalitet. Vi erbjuder ett stort utbud av pizza. Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. Trevlig personal och god mat väntar på er hos oss. Stehagsdagen närmar sig och vi vill såklart medverka i år igen!


Under helgen har de nattöppet, så att man kan ta med sig hem efter man varit ute. Sittplatser finns både inom och utomhus. Nu har Blå Ängeln öppnat upp igen med nya ägare. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Käkar pizza på Zorbas i Boden med junior #128526; men satans så kukigt att hamna i bilkön på 97:an.


Verkar som att många borde lämna bilen o ta bussen till o från jobbet.

Här är våra menyer och priser. Priserna skiljer sig lite beroende på om man väljer att äta i Restaurangen eller att ta med. Pizzasallad ingår när man. INNAN stället blev ett pizza -hak som större delen av Bodens andra restauranger så var det riktigt bra! Schysst mat, goda sallader.


Synd att menyn ändrades totalt. Förlust av en hel del kunder. Bland Bodens restauranger så har du säkert dina egna favoriter och nu kan du enkelt spara dessa med hjärtat som visas bredvid varje restaurangnamn. Då visas alltid dina favoritrestauranger högst upp i träfflistan.


Vill du ta bort en favorit? Det är enkelt, klicka bara på hjärtat igen så avmarkeras restaurangen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg