fredag 24 februari 2017

Allsvenskan officiell boll

Shoppa bekvämt direkt från soffan. Fri frakt inom Sverige! Bollen tillverkas och levereras av SELECT. SELECT har fått förtroendet att leverera bollarna till båda ligorna.


Precis som tidigare år så presenterar de ett nytt utseende till nästa säsong. Den ultimata bollen och spelarnas val.

Vi har bara fått höra att det är en fantastisk boll. Sedan tidigare spelar också Premier League och La Liga med gul boll. Länge har spelare och ledare klagat på att lag spelar med olika bollar , och att det kan skilja sig ganska mycket mellan tillverkare. Adidas- bollarna som Blåvitt använder är svåra för oss målvakter, har Kevin Stuhr Ellegaard tidigare sagt. Snart kan dock de olika bollarna vara ett minne blott.


På Sef:s medlemsmöte den november bestämdes det att en gemensam boll för hela allsvenskan ska införas, det skriver Offside i det senaste numret av tidningen. Dels har de flesta större ligorna samma boll och det finns så klart ett värde i det, att det finns en officiell boll. Man vet vad man har för material att jobba med när man kommer till de olika arenorna.

Det är stor skillnad mellan bollarna så vi har länge velat ha en och samma boll. Det bestämde Svensk Elitfotboll på ett medlemsmöte. Det har funnits en sportslig diskussion om att spela med en enhetlig boll för hela ligan, säger SEF:s generalsekreterare Mats Enquist till Sportbladet. Allsvenskan får en officiell boll.


Kvalitet direkt från tillverkaren! Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.


Tidigare spelades allsvenska matcher med bollar av hemmalagets dräktsponsors märke – bollar vars egenskaper kunde skilja sig avsevärt från varandra – men från och med i år så spelas samtliga matcher med likadana bollar. Rekord kommer slås, glädjetårar kommer fällas på grund av lycka men tårar kommer även fällas på grund av sorg. Sån är fotbollen, och det är beundransvärd hur mycket en boll kan påverka fotbollens fanatiker. La Liga har de bästa lagen, de bästa spelarna och nu även den bästa fotbollen i form av Nike Ordem.


Många andra europeiska toppklubbar föredrar också våra produkter. Inuti är den försedd med en Double-Lock ventil som säkrar hög lufttäthet. AIK meddelar på sin officiella hemsida att Jasir Asani, 2 är klar för klubben. Därefter har AIK en option att köpa loss ytteranfallaren.


Fotboll är min stora passion och att nu få spela för AIK är en stor ära och en stor möjlighet för mig. Sverige till huvudrundan i EM efter Polenseger.

VM- bollen kommer att skickas till din närmaste utlämningsleverantör av paket. Det här gör ComeOn till en bra spelsajt. Så det finns med andra ord inga stor krav. Därför kommer för andra.


En regel säger dessutom att målvakten inte får ta upp bollen med händerna om en medspelare medvetet passat tillbaka bollen med fötterna eller benet. Målvakten får däremot ta upp bollen med händerna om en medspelare för den till målvakten med en annan kroppsdel än foten, till exempel med huvudet eller bröstet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg