måndag 20 februari 2017

Takdoslock äldre

Takdoslock för äldre dosor hos ELDIREKT. Diameter 11cm För äldre takdosor. Monteras i äldre takdosor med gängad mittstolpe. Av polarvit termoplast.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.

Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Detta innebär att kroken håller lamputtaget på plats med genomgående krok. Levereras med krok mm. Tillverkad i halogenfri termoplast. Täcklock av vit termoplast.


Upphängningkrok (ingår ej). Av termoplast, skruv av blankförzinkat stål. Sats med st upphängningskrokar,.

Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. För montering i äldre takdosor med mittstolpe. Beställningsvara 3-dagar. Uttaget hålls på plats av lampkroken (ingår ej) Ø105mm, 6A 250V.


Med hål för ledningsuttag. Fästs med medföljande skruvar i mm standard takdosa. Fästskruvarna för takdosan är applicerade i rätt montageläge. Finns även för äldre takdosor med mittstolpe.


Lamputtag för äldre takdosa, 6A från Eljo. Eljo lamputtag 1-vägs runt för utanpåliggande montage i tak. ELKOs dossystem omfattar apparatdosor, kopplingsdosor och takdosor, samt tillbe- hör till dessa.


Välkommen till Julas el och belysning! Krok tför äldre takdosor med mittstolpe. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Produktlista på allt du behöver för att bygga Attefallshus Louise. Krokar som passar till äldre takdosor.


I kopplings- eller takdosa krävs också att man använder ett eljo renova tapetskydd i kombination med lamputtaget.

Vi gör elinstallation och belysning både praktisk och prisvärd. Passar även äldre typ av lampproppar. Dubbeldosa för enkelgips och lämplig när det krävs extra plats för t. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg