torsdag 16 februari 2017

Ekologisk matta åhlens

Ciqola Carpets erbjuder ett brett sortiment av mattor med kvalitet i fokus. Eleganta alternativ i olika färger. För alla hem och stilar. The home of quality carpets. Utvalt sortiment från världen över.


Mattor som passar i alla hem.

I en rad olika mönster och färger. Stort utbud av mattor. En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag.


Vi har bomullsmattor, ryamattor, trasmattor m. Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! På allt du handlar i varuhusen och på åhlens. Så fungerar medlemsprogrammet.


Ullens naturliga fetter gör att mattan står emot smuts och fläckar på ett effektivt vis.

Eventuell smuts lägger sig på ytan och avlägsnas med fördel genom dammsugning eller vädring. Mattan är en rolig detalj som passar lika bra som barnrumsmatta som i hallen eller framför den öppna spisen. Lättast att hitta är ekologiska trasmattor och det finns jättefina sorter, jag har även hittat flera mattor på tex.


Alla Åhléns egna bomullsprodukter på skönhetsavdelningen är gjorda av ekologisk bomull. Matta tillverkad av restgarn från textil­produktion i Portugal, märkt med Bra val: Återvunnet material. Berså necessär i 1 ekologiskt odlad bomull. Utfall och mål Nyckeltal. Alla ansikten är olika och kräver därför olika produkter för rengöring och återfuktning.


En matta i hemmet ger dig en bra chans att visa upp din personliga stil och samtidigt göra det lite mjukare för dina fötter. Vi på Klippan Yllefabrik har alltid haft fokus på kvalitet och design. Ekologiska ullfiltar och plädar.


Nu tar vi ytterligare ett steg när vi lanserar våra ekologiska filtar och plädar. Det kan vi göra tack vara att vi köper ull där farmarna kan visa papper på att de inte använder någon form av bekämpningsmedel. Valet av matta är avgörande för ett rums intryck och bör därför göras med omsorg. En snygg matta får snabbt ett tomt och kalt rum att se ombonat mysigt ut.


En matta tillför inte bara skönhet till rummet utan är även praktiskt skön att gå på och har en ljuddämpande effekt. Beige matta från Åhléns 1 ekologisk bomull.

Snygg beige matta , går att tvätta i maskin på fintvätt. Hon lämnar Åhléns för att öka ekologiskt utbud. Anita Falkenek blir ny vd på Krav.


Hon har tidigare jobbat som miljöchef på Ica och beskriver för Aktuell Hållbarhet hur hon nu ser på att komma tillbaka till livsmedelsbranschen. En favorit bland mattillverkare är Oyyo, som jag skrivit om tidigare. Grundarna har själva anställt textilarbetare i Indien som tillverkar deras mattor av ekologisk och växtfärgad bomull.


Kriterierna för produkterna i kategorin är att av färdig produkt är ekologisk , alternativt att av färdig produkt är ekologisk för rinse-off, icke-emulgerande vattenbaserade produkter och produkter med minst mineraler. En matta kan lyfta ett helt rum eller smälta in i omgivningen och skapa en fin och ombonad känsla som t ex Suri och Angar. En mattas främsta egenskap kan vara att den är fantastiskt skön och mjuk att sätta fötterna på. Shoppa sängkläder hos Ellos till bra priser. Välj bland mängder av sängkläder i olika färger, storlekar och modeller.


Med mattor i dina rum kan du tillföra en trivsam känsla i inredningen. En matta till ditt vardagsrum är mjuk, den är skön att gå på, den ger en känsla av värme i rummet och den hjälper dig, att tillsammans med andra textilier, att dämpa ljud och helt enkelt göra inredningen mer hemtrevlig. Alla rum i hemmet mår bra av en matta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg