fredag 24 februari 2017

Escape göteborg

Hitta lägsta pris på Upplevelsen. Prisvindende events i København. Oplev vores anmelderroste gåderum og gådejagter. Perfekt til teambuilding.


Bankinbrottet är en bra start för den som spelar sitt första Escape Game. Utmaningen börjar ganska enkelt, men blir rejält svår framåt slutet.

Escape Quest - Escape rooms in the heart of Hisingen Escape Quest - Escape Rooms i hjärtat av Hisingen, Göteborg Escape Quest: Utbrytarspel för Familjen, Kompisgänget, Kollegorna, Föreningen, Möhippan eller Svensexan. District Zero är en rolig Escape Room upplevelse i Göteborg. Det är en aktivitet som passar bra till svensexa, möhippa, AW eller Kick-off och till familjen. Escape Outdoors - utrustning, utbildning och gemenskap för den kajakintresserade.


Gothenburg Escape Game erbjuder tre unika utmaningar med ytterligare en utmaning som är planerad att bli klar senare i år. Samtliga spel har sin egen handling och exklusiva ledtrådar. I spelen förekommer det mängder av olika pussel där ni måste använda er av kreativt tänkande och samarbete.


Med buss och spårvagn.

Escape Travel - Vi är specialister på flodkryssningar över hela världen. Res med oss och se mer av världen längs världens vackraste floder! Skillnaden mellan Escape Box och Escape Rooms är att man här kan vara större grupper och dela samma upplevelse samtidigt och att boxen är helt mobil. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner!


Vi finns i Borås och Göteborg och erbjuder roliga och kluriga aktiviteter som passar alla. Sjukt rolig upplevelse och kan varmt rekommenderas. Rummen är fyllda med mystiska meddelanden och uppgifter som du och dina vänner måste lösa innan tiden går ut.


Escape Sport erbjuder prisvärda fotbollsresor, hockeyresor och Formel 1-resor samt företagskonferenser och träningsläger för de flesta idrotter. Vi arbetar med de ledande rederierna i världen, med bäst kvalité och de enligt oss intressantaste rutterna. Du och dina medspelare låses in i ett okänt rum inrett enligt ett tema- när ni börjar se er omkring upptäcker ni ett antal ledtrådar, koder och mystiska föremål som kanske finns där av en speciell anledning. Verksamhetsbeskrivningen för.


På Stortorpsgatan i Majorna finns rummen som är fyllda med ledtrådar och utmaningar. Det finns fyra olika Escape Rooms ni kan välja blan alla är mycket välgjorda för en maxad utbrytar-upplevelse. Vägen ur ett Escape Room är ett stort äventyr, kantat av mysterier och pussel som ska lösas.


Room Escape I Göteborg , Majorna - Fylld av utmaningar. När dörren stängs bakom er måste ni slå era kloka huvuden ihop för att komma ut.

Ledtrådar finns om tankarna stannar till. Efter äventyret får ni intressant feedback på hur ni besegrat rummet. I Stockholm kan ni välja något av dessa rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg