söndag 12 februari 2017

Madame zelda spådam

Sök efter Spådam Zelda nu på nya KensaQ. Spådom om kärlek, pengar, hälsa. Seriös spådam spår dig i tarot, svarar på alla dina frågor och ger goda råd och vägledning i svåra livssituationer.


Jag gillar inte flummiga spådamer och sierskor och Zelda är allt annat än flummig. Hon ger konkreta och insiktsfulla svar, klockrena råd och vägledning som faktiskt gör skillnad. Jag testade en tarottolkning först och jag blev inte besviken.

Den ger absolut valuta för. Hon är definitivt bra, riktigt bra, men inte bäst. Har spått mig mycket i Frankrike och tycker att det är en helt annan klass på spådamerna där.


Mitt namn är Helena Lagerkvist är jag är professionell healer och medium. Jag spådde mig hos Zelda förra sommaren och mycket av det hon skrev i tarottolkningen har slagit in. Dessutom fick jag råd om både kärlek, ekonomi, arbete och personlig utveckling som jag haft stor nytta av. I över år har jag hjälpt människor med svar på frågor om framtiden, råd i svåra livssituationer och vägledning i viktiga livsval.


Behöver du också hjälp? Tveka inte – kontakta mig direkt!

Spådamen Christelle och sierkan elsa är “försvunnen” ett praktfullt lurendrejeri. Jag är nöjd med båda två, men framförallt Zelda som ger konkret spådom och råd. Hon har också andra tjänster som nyckelkort, änglaguiden och livstema. Esmeralda gav mycket bra svar. Spår Din framtid i tarotkort - vad händer på kärlekens, ekonomins och hälsans område?


Ger Dig råd och vägledning i. Speciellt Zelda var träffsäker i spådomen och gav suveräna råd och vägledning. Henne kan jag rekommendera. Men nu till min fråga. Jag vill ju gärna prova andra också. Jag satt på måndagen för två veckor sen och letade efter någon bra spådam på internet.


Hon hade olika erbjudanden, jag läste om henne och hon verkade seriös. Jag pratade med mamma om att jag ville spå mig för henne. Predictions, prophesies, gazings galore, Crystal ball readings and cards not a chore… Want to know what your future will hold? Will it be dismal or all.


Madame Zelda , Stockholm. Ruul from Oracle of Seasons, Mrs. Chris is quick to point out that this is not how George Washington.

Monster Under The Bed. Zelda är en traditionell sierska som är synsk och använder tarotkort och jag gillar verkligen sådana. Jag föredrar traditionella spådamer framför alla dessa moderna medium som dyker upp i både TV och tidningar. Esmaralda, spår dig gratis!


Jag är en tvättäkta spåkärring som väglett människor i snart år. Jag ser din framtid och ditt förflutna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg