onsdag 23 september 2015

Officiell matchboll allsvenskan

Vi är mycket glada, säger Jan Karlsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör på Svensk Elitfotboll. Enligt Alvbåge är det många lag i allsvenskan som inför bortamatcher tränar med just den boll som man ska spela med. Då får man byta konstant på träning, det slipper vi nu. Nu är det klart att samtliga matcher i danska superligan framöver kommer spelas med en officiell matchboll.


Nästa säsong kan vi få se en liknande utveckling i allsvenskan.

Förhoppningen är att vi har en officiell allsvensk matchboll till nästa år, säger Sef:s generalsekreterare Mats Enquist till Fotbollskanalen. Precis som tidigare ger det ägaren tillträde till sitt lags samtliga bortamatcher under säsongen och som vanligt gäller det att vara ute i god tid för att få ett kort. I flera år har spelare i allsvenskan önskat en officiell matchboll , som alla lag använder. Fem olika typer av bollar har använts i år, men under en.


Nu efter att ha varit officiella matchboll i Bundesliga under två år presenterar DERBYSTAR en ny design för att förstärka de dynamiska och tillförlitliga egenskaperna hos BUNDESLIGA BRILLANT APS. Bollen är tillverkad av högkvalitativa material vilket ger en exakt rundhet och perfekt bollflykt. Rasmus Jönsson är tillbaka på Olympia.

Allsvenskan i Sverige. Nya kontraktet med Helsingborgs IF sträcker sig över två säsonger. Klubbmatcher och träning. Allroundboll med en extra mjuk känsla.


Tillverkad av en stark och hållbar TPU-film med en laminering av TPE-skum. Specialkonstruerad stoppning och en Zero-Wing blåsa ger bollen en extra livlig studs. På Dplay kan du följa ditt klubblags framfart när de letar efter toppform till säsongspremiären.


Flera spelare har lämnat serien och nyförvärven som gjorts är inte spelklara förrän transferfönstrets öppnande juli. Robin och Melker lyckades trots detta skrapa ihop poäng. Inuti är den försedd med en Double-Lock ventil, som säkrar hög lufttäthet.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta. Därmed blir allsvenskan mer lik de större ligorna i fotbolls-Europa som nästan uteslutande har en gemensam matchboll.


Sedan tidigare är Select officiell matchbollspartner i bland annat Danmark, Belgien och Nederländerna. Många andra europeiska toppklubbar föredrar också våra produkter. SELECT har fått förtroendet att leverera bollarna till båda ligorna.

Select har fått ansvaret att stå som officiell bollvär meddelar svenskelitfotboll. Därför kommer för andra. Min Fotboll, appen för svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll.


Ladda ner appen till din mobil eller läsplatta och följ dina favoritlag. Nu väntar matchboll i Tyresö på lördag. Go to Matchboll Matchboll. Presentera och exponera ert företag vid en av Hammarby Handbolls hemmamatcher i Eriksdalshallen.


Vilken match det blir bestämmer du själv. Ditt företag överlämnar matchbollen innan avkast och presenteras av speakern före och under match. Köp den officiella matchbollen från Nike som används i spanska Primera Division La Liga.


Alltid snabb leverans och billiga priser hos Unisportstore. La Liga fotboll - Köp spanska ligans officiella matchboll ! Stormatcher som när Ronaldo och Real Madrid tar emot Neymar Jr och Barcelona. Du har möjlighet att lägga beslag på en identisk matchboll som den stjärnorna trollar med.


Alternativet till adidas officiella Champions League matchboll är adidas Fotboll Finale Capitano.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg